Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vėlinėms ruošiasi ir policija

Publikuota: 2011 spalio 26 Kategorija: Teisėtvarka

Artinasi Vėlinių savaitgalis. Tai laikotarpis, kai daugelis žmonių vyksta lankyti artimųjų kapų. Todėl visuose keliuose, ypač vedančiuose į kapines, padidėja transporto priemonių srautai, žmonėms iškyla problemų statant automobilius. Tokiomis dienomis paprastai padaugėja ir atvejų, kai apvagiami ilgesniam laikui be priežiūros palikti gyvenamieji namai, butai, transporto priemonės.

Šilutės rajone policijos pareigūnai, rūpindamiesi gyventojų ir jų turto saugumu, primena, kad ilgąjį savaitgalį – nuo spalio 28 d. iki lapkričio 1 d. – bus sustiprintos policinės pajėgos, pareigūnai užtikrins eismo saugumą ir užkardys nusikalstamas veikas bei kitus teisės pažeidimus prie Šilutės mieste ir rajone esančių kapinių.

Policijos pareigūnai prašo tiek vairuotojus, tiek pėsčiuosius jausti pagarbą vieni kitiems. Būkite kelyje tolerantiški, drausmingi, laikykitės saugaus vairavimo greičio, nes tik nuo jūsų veiksmų priklauso saugus eismas keliuose.

Policija taip pat nori atkreipti dėmesį į tai, kad neužmirštumėte pasirūpinti savo būsto, turto saugumu. Paprašykite savo kaimyno prižvelgti jūsų butą, gerai patikrinkite, ar uždaryti langai.

Prie kapinių nepalikite neužrakintų automobilių durų, atidarytų langų, stoglangių, patikrinkite, ar įjungta ir ar patikimai veikia apsaugos sistema. Nepalikite automobiliuose vertingų daiktų.

Pastebėję prie kapinių, automobilių stovėjimo aikštelėse ar netoli jų įtartinus asmenis, įsidėmėkite jų išvaizdą ir nedelsiant praneškite policijai arba aptarnaujamos teritorijos apylinkės inspektoriui. Nelaimės atveju, kreipkitės arba skambinkite į Klaipėdos aps. VPK Šilutės rajono policijos komisariatą bendruoju pagalbos telefonu 112.

Būkite saugūs. Tegul mirusiųjų atminimo diena būna susikaupimo laikas, kurio neapkartins nemalonūs įvykiai.

Šilutės policijos informacija

Rašyti komentarą