Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Usėnuose degė Pagėgių tarybos nario šeimos namas

Publikuota: 2011 rugsėjo 21 Kategorija: Gaisrai, Teisėtvarka

A. Grublys (dešinėje): 'Aš dėl gaisro nieko nekaltinu. Tegul policija dirba savo darbą'. (jod.lt nuotr.)A. Grublys (dešinėje): 'Aš dėl gaisro nieko nekaltinu. Tegul policija dirba savo darbą'. (jod.lt nuotr.)

Opozicinės Pagėgių savivaldybės tarybos Darbo partijos pirmininko Algio Grublio šeimai priklausančiame jau kuris laikas negyvenamame mediniame name Usėnų kaimo pakraštyje antradienio popietę kilo gaisras – išdegė pastato vidus su jame buvusiais daiktais, apdegė medinė perdanga.

Tą pačią dieną po apylinkes pasklido gandas, kad pats namo šeimininkas prieš dieną neva grasinęs savo žmonai padegti namą.

Usėnų seniūnas Algirdas Rauktys tokias kalbas vadina piktu pramanu. Anot jo, nors A. Grublys su savo žmona jau kuris laikas gyvena atskirai, tačiau jis esąs ne toks žmogus, kad kam nors kerštautų, juolab naikindamas savo taip sunkiai užgyventą turtą.

„Algį seniai pažįstu – jis ramus vyras ir niekam nestoja skersai kelio. Todėl esu įsitikinęs, kad jis pats tikrai namo negalėjo padegti, – telefonu teigė Usėnų seniūnas. – Juolab kad, kiek man žinoma, jis ten planavo įkurti kaimo turizmo sodybą“.

Kalbas apie savo sodybos padegimą visišku pramanu vadina ir A. Grublys. Tačiau naujų sąmokslo teorijų jis nelinkęs kurti.

„Žinau tik tiek, kad sūnus tą dieną buvo pasamdęs žmogų žolei aplink namą nupjauti, o netrukus po to, kai jis išvažiavo, pastato viduje įsiplieskė ugnis, – telefonu pasakojo nuo gaisro nukentėjęs Pagėgių „darbiečių“ lyderis. – Aš dėl to nieko nekaltinu. Tegul policija dirba savo darbą“

Rašyti komentarą