Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šyškrantėje nuskendo 58 metų vyras

Publikuota: 2011 rugpjūčio 03 Kategorija: Nelaimės, Teisėtvarka

ve.lt nuotr.ve.lt nuotr.

Pranešimas apie Rusnės saloje, Šyškrantės kaime, vandens tvenkinyje prie namų plūduriuojantį Jono Č. kūną Šilutės priešgaisrinę gelbėjimo tarnybą (toliau – PGT) pasiekė antradienį apie 16 val. Maždaug po 20 minučių gelbėtojai jį ištraukė į krantą. Smurto pėdsakų ant skenduolio kūno pareigūnai neaptiko.

Pasak Rusnės seniūno Voitecho Deniušo, pastaruoju metu Jonas Č. gyveno vienas – jo mama jau seniai išėjusi Anapilin, o brolis miręs maždaug prieš trejus metus nuo plaučių tuberkuliozės.

Seniūnas neatmeta galimybės, kad šia klastinga liga buvo užsikrėtęs ir Jonas Č. Esa dėl jos 58 metų vyras galėjęs ryžtis savižudybei.

Tačiau tai tik vieno žmogaus pasvarstymai…

Šilutės PGT Valstybinės priešgaisrinės priežiūros poskyrio inspektoriaus Rimanto Zimanto teigimu, vakarykštis Šyškrantės skenduolis – pirmasis rajone šiais metais, kuriam ištraukti buvo pasitelkti Šilutės ugniagesiai gelbėtojai.

Dar vienas vyras (49 metų) antradienį nuskendo Rokiškio rajone, Juodupėje, Tekstilininkų gatvės tvenkinyje.

Lietuvoje šiais metais gelbėtojams iš įvairių vandens telkinių jau teko ištraukti iš viso 115 nuskendusių žmonių, iš jų 8 – vaikai.

1 skaitytojų komentaras
raimondas 2011 rugpjūčio 9d., 20:5186.100.80.241

jus rasot bele ka .
ir jusu redakcija ir pats ponas Deniusas galetu geriau artimuju uz smeizta atsiprasyti. ir kita karta patikrinkite ka rasote.

Jono C. dukra ir sunus.

Įvertink komentarą: Thumb up 0 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą