Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip stiprinti savo imunitetą?

Publikuota: 2024 vasario 02 Kategorija: Reklama, Verslas

Kaip stiprinti savo imunitetą?Kaip stiprinti savo imunitetą?

Ne paslaptis, kad vienas svarbiausių dalykų, kurį turime užtikrinti, tai – stiprus imunitetas. Jis yra svarbus todėl, kad tokiu atveju rečiau sirgsime, o, jei ligos išvengti nepavyks tuomet lengviau pasveiksite. Taigi, labai svarbu nuolat stiprinti savo imunitetą. Belieka tik pridurti, kad tai galima daryti itin įvairias būdais. Kai kuriuos iš jų aptarsime jau netrukus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pasirinkite tinkamą mitybą

Viena svarbiausių sąlygų, kurią turite įvykdyti, jei norite, kad jūsų imunitetas būtų stiprus, tai – tinkama mityba. Na, o tinkamą mitybą formuoti nėra taip jau ir sunku. Visų pirma, atminkite, kad turite valgyti kuo daugiau šviežių vaisių, uogų ir daržovių, nes būtent šiuose produktuose yra daugybė vitaminų bei mineralų. Tačiau ir tai – dar ne viskas: jei jums yra sunku suvalgyti reikiamą kiekį vaisių, uogų ar daržovių, tokiu atveju būkite sumanūs – atminkite, kad būtent iš šių produktų galite pasigaminti itin garždius kokteilius, kuriuos skanauti bus tikras malonumas. Taigi, bent kartą per dieną palepinkite save spalvingu, skaniu ir, žinoma, jūsų sveikatai labai naudingu kokteiliu.

Nepamirškite ir eterinių aliejų

Kalbant apie tai, kaip sustiprinti imunitetą, nereikėtų pamiršti ir eterinių aliejų. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad būtent tam tikri eteriniai aliejai, pavyzdžiui, citrinų, apelsinų, mandarinų, pušų ir t.t., pasižymi šia savybe. Na, ir, žinoma, negalima pamiršti ir itin puikaus aromato. Taigi, reguliariai naudokite eterinius aliejus. Na, o eteriniai aliejai iš aromika.lt yra itin puikus pasirinkimas.

Sportas lauke

Sportas ir laukas yra itin tobula kombinacija, jei norite sustiprinti savo imunitetą. Būtent sportas stiprina organizmą, o grynas oras – padeda greičiau nusiraminti, atsipalaiduoti ir atgauti jėgas. Taigi, jeigu norite džiaugtis stipresniu imunitetu bent kelis kartus per savaitę sportuokite lauke.

Kaip matyti, imuniteto stiprinimas – ne tokia jau ir sudėtinga užduotis. Tai galite daryti itin paprastais būdais – vartodami kuo daugiau vaisių, uogų ir daržovių, naudodami eterinius aliejus, sportuodami gryname ore. Taigi, stiprinkite savo atsparumą ligoms, pasitelkę šiuos paprastus, tačiau itin naudingus sprendimus.

.

.

Užsakymo Nr. 240202

Rašyti komentarą