Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kokius minimalistinius rankų darbo aksesuarus verta dovanoti?

Publikuota: 2023 gruodžio 22 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Didelė dovana ne visada tinka.Didelė dovana ne visada tinka.

Laukdami didesnių ar mažesnių švenčių svarstome, kokią dovaną galėtume padovanoti draugams, artimiesiems, šeimos nariams, kolegoms. Vieniems iš anksto žinome ką dovanosime, nes patys artimiausi žmonės būna išreiškę savo pageidavimus. Artimiems draugams paprasčiau išrinkti dovaną, kadangi juos puikiai pažįstame ir žinome, kas galėtų juos pradžiuginti. Tačiau kiekvieno kelyje pasitaiko žmonių, kuriuos norime apdovanoti, bet nežinome kokią dovaną išrinkti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Didelė dovana ne visada tinka, o surasti simbolinę dovaną gana nelengva, mat svarbu pradžiuginti žmogų ir kad dovana neatrodytų išrinkta atmestinai. Tokiu atveju puikiausiai galėtų tikti nedideli, bet kokybiški rankų darbo dirbiniai. Nedidukas aksesuaras, gautas dovanų, ilgai išliks atmintyje ir kels pasididžiavimą jo savininkui.

Štai keletas minimalistinių rankų darbo dovanų idėjų belaukiant reikšmingos progos.

…….• Viena reikšmingiausių mažų dovanėlių galėtų būti rankų darbo raktų pakabukas. Juk duris rakiname kasdien, todėl ir dovanotą pakabuką matysime ir naudosime tikrai dažnai. Ir nors toks daiktas neturi lemiamos reikšmės namų saugumui ar pats savaime aiškiai apibrėžtos funkcijos, jis tarnaus kaip šilčiausius jausmus perduodantis aksesuaras.

…….• Dauguma žmonių mėgsta puoštis apyrankėmis. Rankų darbo apyrankės pinamos ar klijuojamos iš odos juostelių ar skiautelių, atrodo skoningai ir solidžiai. Tokią apyrankę nesunku derinti prie dėvimos aprangos bei kitų aksesuarų. Karoliukų apyrankės ar pintos iš spalvotų siūlų pluoštų, naudojant blizgias ar medines detales yra populiarios jaunimo tarpe. Tokia išskirtinė puošmena taps originaliu aksesuaru, padės jaunuoliui išsiskirti iš kitų.

…….• Taip pat populiarūs yra ir kaklo papuošalai. Jie gaminami iš pačių įvairiausių medžiagų. Rankų darbo papuošalai pasižymi išskirtinumu, sunku rasti kelis vienodus gaminius. Galime rinktis įvairaus ilgio kaklo papuošalus: pagamintus iš daugybės smulkių detalių ar masyvesnius, patraukiančius akį pobūvyje ar vakarėlyje.
Rankų darbo gaminiai pasižymi aukšta kokybe, yra kūrybiškai pagaminti. Tokie kūriniai padovanoti bet kuria proga yra nebanali dovana ir ji tikrai niekada neprilygs prekybos centre įsigytam mažmožiui. Rankų darbo dovanotą aksesuarą mielai naudos ir brangins kiekvienas tokia dovana apdovanotasis.

.

.

Užsakymo Nr. 23122

Rašyti komentarą