Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip atgaivinti pavargusią veido odą?

Publikuota: 2023 gruodžio 21 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Kaip atgaivinti pavargusią veido odą?Kaip atgaivinti pavargusią veido odą?

Tikriausiai teko girdėti posakį, jog gyvenimas – tai ne kurortas. Norint išlikti ir ko nors pasiekti, tenka nenuilstamai dirbti, mokytis, plėsti akiratį, rūpintis šeima, buitimi, namais. Patiriant didelį krūvį ir daug įtampos, gali sutrikti ir miegas. Nuo to sutrumpėja poilsio laikas jis tampa neproduktyvus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nepakankamo poilsio bei miego stokos nepavyks nuslėpti nuo aplinkinių, mat jį išduoda pablogėjusi veido odos būklė. Kaip ir visas mūsų organizmas, veido oda taip pat pavargsta. Odos nuovargis gali pasireikšti šiais požymiais: papilkėjusi veido oda, patamsėję paakiai, patinusios akys, smulkios raukšlelės aplink akis.

Kaip ir daugelį problemų, šią taip pat galima išspręsti. Tereikia pasirinkti tam tinkamas kosmetikos priemones pavargusiai veido odai. Daugiau informacijos apie kokybiškas kosmetikos priemones galite rasti interneto svetainėje.

Kaip padėti pavargusiai veido odai?

…….• Pavargusiai odai būtina gauti pakankamai saulės šviesos, gryno oro bei drėgmės. Be šių faktorių net ir geriausios kosmetikos priemonės bus bejėgės.
…….• Jei veido oda papilkėjusi, tai požymis, kad jai trūksta drėgmės bei deguonies. Oda išsausėjusi, juntamas tempimo pojūtis. Pastebėję tokius pokyčius galite imtis nesudėtingų veiksmų ir padėti savo odai. Kiekvieną dieną stenkitės išeiti pasivaikščioti gryname ore. Naudokite kosmetikos priemones, kurios padės odą prisotinti deguonimi. Tai losjonai, kremai, kaukės.
…….• Smulkios raukšlelės aplink akis byloja apie drėgmės trūkumą. Jam sumažinti rinkitės kokybišką drėkinamąjį kremą. Vakarais naudokite jūsų veido odai tinkamiausią naktinį veido kremą.
…….• Tamsūs ratilai po akimis rodo, jog odai virš jų trūksta drėgmės. Norėdami suteikti odai daugiau drėgmės, vartokite daugiau skysčių, gerkite daug vandens.Taip pat panaudokite drėkinamąsias kosmetikos priemones. Jokiu būdu nemėginkite šios problemos užmaskuoti makiažu. Tai nėra tinkamas problemos sprendimas.
…….• Patinusios akys tai akivaizdus pavargusios odos požymis. Jo nepavyks niekaip nuslėpti, jei nesiimsite skubių priemonių. Pasidarykite ir užsidėkite vėsinančius kompresus ir patepkite odą skaistinamuoju kremu.

Sutrikęs miegas bei poilsio trūkumas ilgainiui palieka pėdsaką mūsų veido odoje. Tačiau jei to sunku išvengti, stenkitės pasirūpinti savo veido oda naudodami kokybiškas kosmetikos priemones.

.

.

Užsakymo Nr. 231220

Rašyti komentarą