Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Svarbiausi garažo vartų automatikos pasirinkimo kriterijai

Publikuota: 2023 gruodžio 20 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Automatinės sistemos realizuojamos už labai palankią kainą.Automatinės sistemos realizuojamos už labai palankią kainą.

Be automatinių sistemų šiandien neįmanoma įsivaizduoti patogaus vartų valdymo: juos atidaryti patiems labai nepatogu, ypač jei anga pakankamai didelė ir konstrukcija sunki. Automatika praverčia tada, kai reikia užtikrinti patogų patekimą į gamybinę patalpą, sandėlį, privataus namo teritoriją.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Funkcionali šiuolaikinė įranga leidžia ne tik nustatyti lanksčius varstomųjų, sekcinių, stumdomųjų vartų nustatymus, bet ir gerokai padidinti jų patikimumą bei naudojimo saugumą. Automatinės sistemos realizuojamos už labai prieinamą kainą. Svarbus kokybiškos automatikos ir vartų furnitūros privalumas – lengva priežiūra.

Žinoma, pasinaudoti visais privalumais, kuriuos atveria automatinės sistemos, bus galima tik tada, jei atidžiai pasirinksite. Aptarkime svarbiausius kriterijus.

Vartų automatika: būtini elementai

Paprastai, kai kalbama apie automatinius vartus, turima omenyje tokį valdymo įrangos rinkinį:
…….• hidraulinė arba elektromechaninė pavara, kuri varys varčias;
…….• valdymo blokas;
…….• sistema, leidžianti patekti į patalpą ar teritoriją (pultelis, kortelių skaitytuvas ir t. t.).

Pavarose būtinai turi būti įrengtas blokas, apsaugantis nuo tiekimo tinklo sutrikimų, taip pat sistema, reguliuojanti varčios ar varčių judėjimo greitį. Saugų automatinių vartų veikimą ir patikimumą užtikrina jėgos valdymo įtaisai ir varčios fiksavimas apatinėje padėtyje.

Daugiau informacijos apie vartų automatiką ir jos elementus rasite internetinėje svetainėje: dextera.lt.

Pagrindiniai vartų automatikos pasirinkimo kriterijai

Pagrindiniai veiksniai, darantys įtaką automatikos pasirinkimui, yra įvažiavimo vartų svoris ir tipas bei jų naudojimo intensyvumas: nuo jų priklauso, kiek galios reikės pavarai, koks atidarymo ir uždarymo greitis bus optimalus, kokia valdymo sistema bus patogiausia. Pavyzdžiui, jei kalbame apie garažo vartus, kuriuos planuojama atidaryti ne daugiau kaip keliolika kartų per dieną, tada tinka biudžetinė buitinės paskirties automatika. Sandėliams ar pramoninėms patalpoms, kur vartai atidaromi kelis šimtus kartų per dieną, geriau rinktis pramoninės paskirties pavarą, pasižyminčią didesne galia ir ilgaamžiškumu.

Svarbu iš anksto apsispręsti dėl pavaros tipo. Elektromechaninės yra paprastos konstrukcijos, todėl jos nebrangios, nereikalauja ypatingos priežiūros ir lengvai remontuojamos. Hidraulinės automatinių vartų pavaros yra patikimesnės, tačiau dėl sudėtingos konstrukcijos jų įrengimui ir priežiūrai teks išleisti daugiau pinigų.

Svarbus veiksnys yra klimato sąlygos, kuriomis sistema bus naudojama. Bendras principas yra toks: kuo žemesnė temperatūra, tuo galingesnė turi būti pavara. Paprastai prie automatikos pridedamuose dokumentuose nurodomas temperatūros diapazonas, kuriame ji turėtų stabiliai veikti. Apskritai galima teigti, kad šaltų žiemų regionų gyventojams geriau rinktis sistemas pavarų dėžę su tepalu.

.

.

Užsakymo Nr. 231220

Rašyti komentarą