Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dvariškas poilsis Pakruojo dvare

Publikuota: 2023 spalio 26 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Pakruojo dvaras yra vienas iš itin populiarių poilsio vietų Lietuvoje, kur galite mėgautis istorine aplinka ir ilsėtis istorinės vertės pastatuose. Tad, ką galite rasti šiame puikiame dvaro komplekse – nuo komfortiškų apartamentų iki kultūrinių renginių.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nakvynės apartamentuose

Čia apartamentai yra prabangūs ir modernūs, tad tai puikus būdas apsistoti. Tinka tiek romantiškoms kelionėms, tiek šeimų atostogoms. Jūsų patogumui čia rasite viską, ko gali reikėti – komfortiški ir erdvūs kambariai su ypatingu interjeru.

Šviesų festivalis

Pakruojo dvaro Šviesų festivalis yra vienas iš išskirtinių renginių, kuriame verta pabuvoti. Kasmet šio festivalio metu dvaro teritorija paverčiama pasakų pasauliu, nes apšviečiama šimtais šviesų. Tai puiki proga šeimoms ir poroms pasivaikščioti po magiškai apšviestą dvaro parką.

Alaus kelias

Alaus mėgėjams šis dvaras siūlo pažinti, kaip gaminamas alus. Čia galėsite ragauti skirtingų rūšių alų ir pasimėgauti šviežiu maistu.

Gyvūnai

Šis dvaras turi savo gyvąjį kampelį, kuriame gyvena įvairūs gyvūnai. Tai yra nuostabūs potyriai ne tik vaikams, bet ir visiems gyvūnų mylėtojams. Galėsite pamatyti ir paglostyti gyvūnus, sužinoti apie juos daugiau ir tiesiog praleisti laiką gamtoje.

Amatininkų ir keramikų dirbtuvės

Pakruojo dvaras taip pat suteikia galimybę išmėginti rankdarbiškas veiklas. Amatininkų dirbtuvėse galite išmokti gaminio kūrimo pagal amatininkų tradicijas. Keramikų dirbtuvėse galite sukurti savo keramikos dirbinį.

Pasivaikščiojimas gražioje gamtoje

Pakruojo dvaro teritorija yra nuostabi. Čia rasite daugybę vaikščiojimo takų, kur galėsite pasivaikščioti ir mėgautis gamtos grožiu. Tai puikus būdas pabėgti nuo miesto šurmulio ir pabūti gamtoje.

Įdomios istorinės iškilmės

Pakruojo dvaras visada stengiasi pasiūlyti savo svečiams ne tik pramogas, bet ir galimybę sužinoti daugiau apie vietos istoriją. Čia dažnai organizuojamos įvairios istorinės iškilmės, kuriose galite pamatyti istoriją atgaivintą aktorių atlikimu ir sužinoti daugiau apie dvaro praeitį.

Pakruojo dvaras yra puiki vieta pasimėgauti istoriniais pasirodymais, kultūra ir gamtos grožiu. Tai tinkama vieta tiek šeimoms, tiek poroms ar draugų grupėms! Taigi čia yra išskirtinė vieta, kurioje prabanga, pramogos ir natūralus grožis susiję vienoje puikioje harmonijoje. Tinka visoms amžiaus grupėms – tiek šeimoms, ieškančioms nuotykių, tiek poroms, ieškančioms romantiško atostogų praleidimo!

.

.

Užsakymo Nr. 231026

Rašyti komentarą