Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kodėl vertėtų atsisakyti nuomos ir statyti savo angarą?

Publikuota: 2023 rugsėjo 05 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Kodėl verta statyti savo angarą?Kodėl verta statyti savo angarą?

Plienas, kaip statybinė medžiaga, gali būti naudojamas statant sandėlius, daugiausia angarus, taip pat kitus pramonės ar gamybos įrenginius. Plieninės konstrukcijos yra itin patvarios ir saugios, bet svarbiausia – ilgaamžės. Plieninės medžiagos sandėlių (angarų) gamyboje turi daug privalumų. Kokie jie?

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Plieninių pastatų naudojimo pranašumai

Plienas praktiškesnis nei betonas

Plienas šiuo metu yra dažniausiai naudojamas metalas statybų sektoriuje. Visų pirma, plieninį, pavyzdžiui, angarą galite naudoti iškart po jo pastatymo. Jums nereikia laukti, kol jis išdžius, kaip, pavyzdžiui, betono atveju.

Mažas svoris

Ši savybė leidžia statyti aukštas, plačiai išsidėsčiusias ar labai plonas konstrukcijas, nerizikuojant prarasti pastato stabilumą. Plienas yra tiesiog būtinas statant aukštus pastatus. Mažas pačios metalinės konstrukcijos svoris (lyginant su kitomis statybinėmis medžiagomis) netgi leidžia kai kurias konstrukcijas perkelti į kitą vietą ir statybų procesą paversti kur kas lengvesniu.

Projekto įgyvendinimo greitis

Naudojant plieninę konstrukciją, sandėlio ar kito pastato statyba yra greičiausias ir lengviausias būdas. Tokio tipo konstrukcijų montavimas yra greitas, nes yra galimybė iš anksto pagaminti kai kuriuos pavienius elementus. Todėl su papildomomis statybinėmis atliekomis statybų aikštelėje tikriausiai nesusidursite.

Atsparumas oro sąlygoms

Neabejotinai svarbi metalinių konstrukcijų savybė statybų pramonėje yra galimybė jas statyti nepriklausomai nuo oro sąlygų ar sezono. Jei visi elementai yra tinkamai apsaugoti nuo sąlyčio su vandeniu ir drėgme, konstrukcijas galima statyti ištisus metus. Tokiu būdu žymiai sutrumpinamas projekto darbo laikas.

Ilgaamžiškumas

Plienas yra atsparus daugeliui išorės veiksnių, kitoms statybinėms medžiagoms galinčių pridaryti nemenkos žalos, todėl plienas yra viena ilgaamžiškiausių medžiagų, naudojamų statybų sektoriuje. Plieniniai pastatai jūsų verslui – tai dešimtečius trunkanti investicija, kuria džiaugsitės ir vertinsite.

Šiais laikais, kainoms ženkliai šoktelėjus į viršų, finansiškai nebenaudinga nuomoti patalpų, jei, pavyzdžiui, kalbame apie prekių ar kitų daiktų sandėliavimą jūsų verslui. Todėl daug geriau kartą investuoti didesnę sumą į nuosavo angaro statybą ir naudotis juo mažiausiai keletą dešimtmečių be didesnių renovacijų ar remontų. Ieškote kokybiško ir ilgaamžio plieninio angaro? Apsilankykite čia ir sužinosite visą svarbią informaciją.

.

.

Užsakymo Nr. 230905

Rašyti komentarą