Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Daugiau kaip 3 promilės – subalansuota vairuotojams, bet tinka ir dviratininkams

Publikuota: 2023 birželio 21 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje girtumo rekordus fiksavo „Citroen C5“ vairuotojas ir dviratininkas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Birželio 14-20 d. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolę.

Visoje Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamojoje teritorijoje buvo patikrintos 1 202 transporto priemones ir išaiškinta 18 neblaivių vairuotojų.

Šeštadienį, birželio 17 d., Tauragės r. didžiausias neblaivumo laipsnis fiksuotas „Citroen C5“ vairuotojui, gim. 1988 m., kuris važiuodamas atsitrenkė į namo tvorą. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,47 promilės.

Nustatyti 7 neblaivūs dviratininkai. Vieno iš jų girtumas viršijo 3,63 promiles. Nustatytas ir 1 neblaivus elektrinio paspirtuko vairuotojas, gim. 1986 m. Pagėgių savivaldybės gyventojas, į alkotesterį pripūtė 1,88 promiles.

Taip pat nustatyti 126 įvairūs Kelių eismo taisyklių pažeidimai, tarp kurių – neįregistruotos bei privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu neapdraustos transporto priemonės vairavimas, taip pat vairavimas transporto priemonę, kuriai neatlikta privaloma techninė apžiūra, naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant, saugos diržų nesegėjimas.

Norėdami užkirsti kelią neblaiviems vairuotojams, keliantiems pavojų ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių saugumui, policijos pareigūnai ir toliau tikrins į darbą skubančių vairuotojų blaivumą visoje Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato aptarnaujamoje teritorijoje.

Pareigūnai ragina gyventojus nesėsti už automobilio vairo, esant neblaiviems ir neleisti to daryti kitiems asmenims. Taip pat turint įtarimų, kad transporto priemonę vairuoja galimai neblaivus asmuo, apie tai nedvejodami praneškite policijos pareigūnams.

Parengta pagal Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą