Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Atvirų durų diena policijoje sulaukė didelio abiturientų susidomėjimo

Publikuota: 2023 balandžio 26 Kategorija: Teisėtvarka, Švietimas

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Kasmet pavasarį Lietuvos policijos įstaigos organizuoja atvirų durų dienas. Šio renginio tikslas – supažindinti abiturientus su policijos pareigūno profesija bei informuoti apie studijų, mokymosi ir karjeros galimybes.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariate atvirų durų diena vyko balandžio 25 d. Į komisariatą atvyko daugiau nei du šimtai moksleivių iš visos aptarnaujamos teritorijos.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pirmasis abiturientus pasitiko ir juos pasveikino Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Raimondas Vaitkevičius.

Atvirų durų dienoje studijų programas išsamiai pristatė Lietuvos policijos mokyklos atstovai kartu su kursantais. Renginio metu abiturientai gavo daug aktualios informacijos ir apie stojimo į Mykolo Romerio universitetą galimybes, studijų programas, dėstomus dalykus, konkursinius balus ir kitus aktualius dalykus, dominančius studijas besirenkančius mokinius.

Renginyje taip pat dalyvavo specializuotų policijos įstaigų atstovai, kinologai su tarnybiniais šunimis.

Pareigūnai demonstravo savo tarnybinį transportą, ginklus bei kitas specialiąsias priemones.

Abiturientams linkime kuo sėkmingiau išlaikyti brandos egzaminus, pasirinkti teisingą profesinį kelią ir tikimės, jog ateityje jie papildys mūsų kolektyvo gretas.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą