Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip ir kuo šildyti patalpas?

Publikuota: 2023 vasario 17 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Kaip ir kuo šildyti patalpas?Kaip ir kuo šildyti patalpas?

Kai gyvename tokioje šalyje, kur vasara trunka vos tris mėnesius, o daugiau nei pusmetį tenka tenkintis ypač žema oro temperatūra, tenka galvoti ir apie tai, kaip ir kuo šildyti mums priklausančias patalpas. Belieka tik pridurti, kad šiandien sprendimų, kuriuos galite rinktis šiuo tikslu, yra iš tiesų nemažai. Taigi, aptarkime juos.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Židinys

Bene vienas svarbiausių šio pasirinkimo privalumų yra tas, kad dauguma žmonių pripažįsta, kad nėra nieko maloniau, nei niūrų rudens vakarą sėdėti bei žiūrėti į židinyje spragsinčias malkas – daugeliui tai veikia tarsi puiki terapija po sunkios darbo dienos. Be to, židinys puikus pasirinkimas ir tiems, kurie teikia pirmenybę namų apšildymui malkomis. Visgi, negalima pamiršti ir šio pasirinkimo trūkumo: jei nepasirinksite jokių kitų papildomų priemonių, bus sudėtinga apšildyti didelį plotą.

Šildymo krosnelės

Dar vienas pasirinkimas, norint apšildyti patalpas, yra šildymo krosnelės. Jos yra ypač kompaktiškos, todėl ras savo vietą net ir nedidelėse erdvėse, be to, taip pat palankiai vertinamos dėl estetiškos savo išvaizdos. Na, o jeigu jas lygintume su židiniais, tokiu atveju belieka tik pridurti, kad jas įrengti bus kur kas paprasčiau ir, žinoma, greičiau.

Tepalinis radiatorius

Tepalinis radiatorius yra užpildas ne vandeniu, o alyva, tad būtent dėl šios priežasties šiluma išsilaiko ilgiau. Tačiau ir tai dar ne viskas: šie radiatoriai yra vertinami dar ir dėl to, kad paviršiaus temperatūra yra žemesnė, nei kitų šildymo įrenginių, taigi, gaisro rizika – gerokai mažesnė. Negalima pamiršti ir kitų šio pasirinkimo savybių: verta akcentuoti, kad šių radiatorių kaina yra ypač patraukli, o taip pat jie pasižymi optimaliu elektros energijos suvartojimu.

Šilumos siurblys

Namų šildymui galite rinktis ir šilumos siurblį, juolab kad tikrai netrūksta priežasčių, kodėl verta tai daryti – tai yra vienas ekonomiškiausių, inovatyviausių bei patogiausių būdų apšildyti jums priklausančias patalpas. Svarbu pabrėžti ir tai, kad toks įrenginys leis jums sutaupyti net apie 30 proc. šildymui skirtų išlaidų. Na, o jei norite sužinoti dar daugiau svarbios informacijos apie juos, tai turėtumėte skaityti daugiau.

Užsakymo Nr. 230216

Šilumos siurbliai

Rašyti komentarą