Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Dažų sienoms pasirinkimas: kokia spalvų paletė yra verčiausia dėmesio?

Publikuota: 2023 sausio 18 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Dažų sienoms pasirinkimas: kokia spalvų paletė yra verčiausia dėmesio?Dažų sienoms pasirinkimas: kokia spalvų paletė yra verčiausia dėmesio?

Tinkamos namų spalvos gali pagerinti mūsų gyvenimo kokybę. Tai yra faktas. Svarbu, žinoma, rasti ne tik Jums labiausiai tinkamas spalvas, tačiau taip pat ir investuoti į kokybę suprantant, kad tai labai puikiai matyti ne tik tekstūroje, tačiau taip pat ir bendrame vaizde.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Geros kokybės dažų galite įsigyti https://www.bauen.lt/. O mes žemiau pateiksime aspektus, kurie padės susiaurinti paieškas ir rasti opciją, kuri geriausiai atitinka Jūsų spalvinį suvokimą ir jo poreikius.

Spalvos pasirinkimas

Šiuo metu rinkoje siūlomų dažų spalvų pasiūla yra tokia plati, kad net ir ieškantys kažko labai įmantraus – tikrai ras tai, ko jiems labiausiai reikia. Renkantis siūlome kuo daugiau dėmesio skirti ne madoms, kurios yra tuo metu, tačiau savo poreikiams. Juk tai bus Jūsų namų sienos, tad reikia, kad jos jums keltų geras emocijas bei mintis.

Spalvų paletės kodai

Rinktis dažus dažniausiai galima pagal spalvų kodus, kurie padeda kur kas paprasčiau palyginti tas opcijas, kurios Jums labiausiai tinka.

…..Vivacolor dažų paletės. Labiausiai paplitęs tipas. Verčiausios paletės yra Tikkurila Feel The Colors.ir Tikkurila Symphony.
…..Tikkurila Wooden Facades džiugina medinių atspalvių gausa, kuri suteikia natūralumo.
…..Tikkurila Facade paletės yra puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai ieškomi dažai mineraliniams fasadams.
…..Tikkurila Valtti Wood Finishes dažai yra su papildoma apsauga, kuri užtikrina atsparumą aplinkos dirgikliams.
…..Tikkurila Interior Lacquer – natūralios, jaukios spalvos.

Yra ir daugiau, tačiau šios dažniausiai yra pristatomos kaip esminės, klasikinės, kurios gali padėti pagreitinti paieškas.

Rinkitės geros kokybės dažus

Svarbiausia yra jau geriau investuoti kiek daugiau, tačiau būti ramiu, kad Jūsų rasti dažai bus ne tik gražios spalvos, tačiau ir geros kokybės. Jie turi puošti Jūsų sienas ilgus metus, o tam reikia aukštos kokybės pigmento dažo.

Gera yra gyventi tokiuose namuose, kurių spalvos yra tokios, kaip Jums labiausiai patinka. Žinoma, svarbu, kad ne tik pastato vidus, tačiau taip pat ir išorė atrodytų patraukliai. Tuomet pastatas bus galutinai išbaigtas, funkcionalus. Juk gražios spalvos – tai yra ne tik estetika, tačiau ir funkcionalumas bei galimybės.

.

.

Užsakymo Nr. 230118

Rašyti komentarą