Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Artėja Valentino diena. 7 idėjos, ką dovanoti savo antrajai pusei

Publikuota: 2023 sausio 17 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Artėja Valentino diena.Artėja Valentino diena.

Jau netrukus švęsime vieną romantiškiausių metų švenčių – Valentino dieną. Belieka tik pridurti, kad būtent ši proga yra viena tų, kai savo antrajai pusei norime įteikti dovaną. Na, o jei pritrūko idėjų, tai pats metas susipažinti su šiais pasiūlymais.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

1. Stilingas, seksualus bei patrauklus apatinis trikotažas – dovana, kuri visada pakelia nuotaiką. Na, o šiai progai tokia dovana tiks idealiai. Belieka tik pridurti, kad dailiai supakuota tokia dovana tikrai nudžiugins jūsų antrąją pusę.

2. Na, o, jei manote, kad apatinis trikotažas yra pernelyg nuobodi idėja ir norite pasielgti šelmiškiau, tokiu atveju, seksualūs kostiumėliai yra kaip tik tai, ko reikia.

3. Dauguma žmonių atvirauja, kad nėra nieko maloniau, nei jausti mylimo žmogaus rankas ant savo kūno. Tad masažas – iš tiesų puikus pasirinkimas, kai norisi maloniai praleisti laiką. Na, o kad šis procesas būtų ypač kokybiškas bei dovanotų tik pačius geriausius potyrius, nereikėtų pamiršti ir iš aukštos kokybės žaliavų pagaminto masažo aliejaus. Toks aliejus ne tik leis kur kas lengviau atlikti masažą, bet ir taip pat švelniai lepins odą, aprūpins ją reikalingomis medžiagomis ir kutens nosį puikiu aromatu.

4. Kvepalai visada atrodo kaip ypač patrauklus pasirinkimas, kai ieškoma dovanos antrajai pusei. Tačiau, jei norite išskirtinių kvepalų, puikiu pasirinkimu taps kvepalai su feromonais. Jie – ypatingi.

5. Jeigu jūsų antroji pusė negali gyventi be SPA, grožio ir sveikatingumo procedūrų, tai kvietimas jomis pasilepinti, yra dar viena puikios dovanos idėja.

6. Norite savo antrajai pusei įteikti ką nors ypač intriguojančio? Tuomet prekės suaugusiems tam puikiai tiks. Rasite tiek skirtų solo, tiek poros žaidimams.

7. Dar viena karščiu alsuojanti dovana šios dienos proga – afrodiziakai.

Taigi, jei vis dar nežinote, ką dovanoti savo antrai pusei Valentino dienos proga, tai tikrai turite iš ko rinktis – nuo SPA procedūrų iki kvepalų su feromonais, nuo seksualių apatinių iki seksualaus kostiumėlio, nuo afrodiziakų iki masažui skirtų aliejų. Tegul įspūdingos dovanos džiugina jūsų antrąją pusę.

.

.

Užsakymo Nr. 230117

2 skaitytojų komentarai
Visiems 2023 sausio 17d., 21:1478.56.155.250

Tai yra ne Valentino diena, o Šv. Valentino diena .

Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 0

Atsakyti

Anal- itikas 2023 sausio 18d., 07:1778.62.27.35

Šiam pasaulyje nebeliko nieko švento tai nebeliko ir Šv. Valentimo.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 1

Atsakyti

Rašyti komentarą