Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Naujo būsto įsigijimas – pirmieji žingsniai

Publikuota: 2022 lapkričio 23 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

www.vertintojas.lt.www.vertintojas.lt.

Daugelis svajoja apie pirmąjį nuosavą būstą, kurį įsigijus atsivers naujos galimybės kurti asmeninę erdvę. Interjero dizaino kūrimas taps maloniu procesu, nes už kiekvieną detalę atsakingi būsite tik jūs. Brangstant nekilnojamo turto kainoms dažnas pagalvoja apie būsto įsigijimą dabartinėmis rinkos kainomis – juk niekam nesinori už nuomojamą būstą mokėti didesnės sumos. Radus patrauklų variantą svarbu tinkamai įvertinti ir būsto vertę. Tai itin aktualu tada, kai būsto įsigijimui planuojama imti paskolą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Į ką atsižvelgiama vertinant nekilnojamojo turto vertę?

Nustatytą būsto vertę gali nulemti keli veiksniai. Pirmiausia, yra žiūrima į būsto lokaciją. Vietiniai miestų gyventojai dažniausiai jau žino, kuriuose miesto rajonuose būsto kainos yra didesnės – tam įtakos turi atstumas nuo centro, patogus susisiekimas bei infrastruktūra ar paslaugų sektoriaus išvystymas atitinkamoje miesto dalyje. Būsto kainai reikšmės gali turėti ir miesto dalyje taikomi apribojimai, pavyzdžiui, tolimesnių statybų draudimai ar vertybių apsaugos zona.

Taip pat atsižvelgiama ir į būsto, kurio vertę reikia įvertinti, būklę. Neseniai atnaujinto būsto vertė gerokai skirsis nuo būsto, kurio visiškam įrengimui prireiks papildomų lėšų.

Na, ir svarbiausias vertinimo aspektas – rinka. Tiesa, čia svarbu ne tik nekilnojamojo turto pasiūla einamuoju metu, bet ir ekonominė situacija šalyje. Net tokie veiksniai, kaip nedarbo lygis ar mokesčių sistema gali sudėti paskutinius taškus vertinant nekilnojamąjį turtą.

Turto vertinimo paslaugos – užsisakykite internetu

Ar žinojote, kad turto vertinimo paslaugas galima užsisakyti internetu?

Prieš išsirenkant specialistą, įvertinsiantį jūsų nekilnojamą turtą, svarbu pasiruošti keletą svarbių dokumentų – nekilnojamo turto registro turto identifikavimas pagal unikalų numerį, turto apžiūrą bei kitus svarbius dokumentus. Šiuos galima užsisakyti VĮ Registrų centre.

Jei kyla klausimų ruošiant turto apžiūrai reikalingą dokumentaciją, jums gali padėti Vertintojas.lt.

Patyrę specialistai ne tik atsakys į visus rūpimus klausimus konsultacijų metu, tačiau ir atliks nekilnojamojo turto apžiūrą. Itin patogu tai, kad kosultacijos gali būti atliekamos ir internetu – tai padės sutaupyti skubančiame pasaulyje itin brangaus laiko. Turto vertinimo paslaugos yra atliekamos ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose, ir kituose miesteliuose. Svarbu paminėti tai, kad šios paslaugos yra teikiamos ne tik fiziniams, bet ir juridiniams asmenims.

.

.

Užsakymo Nr. 221123

Rašyti komentarą