Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Policija stiprina pajėgas

Publikuota: 2022 spalio 28 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Prieš Visų Šventųjų ir Mirusiųjų atminimo (Vėlinių) dienas daugelis žmonių vyksta lankyti artimųjų kapų, todėl keliuose padidėja transporto priemonių srautai ir eismas tampa intensyvesnis, gali padidėti vagysčių atvejų iš paliktų be priežiūros transporto priemonių bei gyvenamųjų patalpų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Atsižvelgiant į tai, policijos pareigūnai nuo 2022 m. spalio 31 d. iki 2022 m. lapkričio 2 d. stiprina patruliavimą ir į pagalbą pasitelkia policijos rėmėjus.

Policijos pajėgos dirbs prie pagrindinių kapinių, jų prieigose reguliuos eismą. Prie kapinių bus pastatyti laikini kelio ženklai, kuriais vairuotojams privalu vadovautis.

Pareigūnai ragina esant galimybei į kapines vykti viešuoju transportu.

Išvykdami iš namų, nepamirškite pasirūpinti savo turto saugumu, uždaryti langus, užrakinti duris, įjungti apsaugos sistemos priemones. Jei Jūsų bute ar name neįrengta signalizacija, tiesiog paprašykite liekančio kaimyno, kad pasidomėtų, ar svetimi (įtartini) asmenys nesidomi paliktu butu (namu).

Būkite itin atidūs, kantrūs ir tolerantiški vieni kitiems. Įvertinkite važiavimo sąlygas ir važiuokite tik saugiu greičiu, laikykitės saugaus atstumo iki kitos transporto priemonės, praleiskite pėsčiuosius, vykdykite kelio ženklų reikalavimus.

Atvažiavę į kapines, nesudarykite sąlygų vagystėms, atidžiau rūpinkitės savo turtu. Palikdami automobilį nors ir trumpam, visada patikrinkite, ar įjungta, ar patikimai veikia apsaugos sistema. Uždarykite langus bei stoglangius, užrakinkite duris, iš spynos ištraukite užvedimo raktelius. Nepalikite matomoje vietoje rankinių, mobiliųjų telefonų, dokumentų, kitų vertingų daiktų. Rankines, dokumentus pasiimkite su savimi, o jei juos tenka palikti, būtinai paslėpkite, kad daiktai nebūtų matomi.

Pastebėję prie kapinių, automobilių stovėjimo aikštelėse ar netoli jų įtartinus asmenis, įsidėmėkite jų išvaizdą, užsirašykite įtarimą keliančių automobilių valstybinius numerius ir nedelsiant apie tai praneškite policijai skubios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112.

taurage.policija.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą