Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

iPhone baterijos keitimas

Publikuota: 2022 spalio 24 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

iPhone – vieni populiariausių išmaniųjų telefonų šiais laikais. Jie itin mėgstami dėl efektingo našumo, galingumo bei puikių vaizdo kamerų. Kaip bebūtų gaila, net ir tokie geri telefonai genda. Viena iš dažniausių priežasčių, kodėl iPhone naudotis tampa nebepatogu, yra jo susidėvėjusi ir trumpai laikanti baterija. Natūralu, kad vartotojams kyla klausimas: ar verta keisti iPhone bateriją, ar tiesiog geriau įsigyti naują telefoną?

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Taip, praktiškai kiekvienais metais rinkoje matome naujus „Apple“ produktus ir tikrai kyla didelis noras įsigyti vis naują telefoną, o ne remontuoti senąjį. Vis dėlto reikėtų įvertinti tai, kad naujo įrenginio pirkimas – nemažos išlaidos ir tai tikrai ne visada protingas sprendimas. Ypač, jeigu jūsų senasis iPhone modelis vis dar ganėtinai geras ir pakaktų tik pakeisti jo bateriją.

iPhone baterijos keitimas Vilniuje ir kituose miestuose – tai žymiai pigesnė paslauga, nei naujo įrenginio įsigijimas. iPhone baterijos keitimas Vilniuje atliekamas ypač greitai ir jums net nereikia važiuoti namo ir ilgai laukti, kol darbas bus atliktas. Specializuotose taisyklose tas baterijas meistrai jau turi vietoje su savimi.

Ką verta apsvarstyti, norint pakeisti iPhone telefono bateriją?

· Naujo iPhone pirkimas – brangesnis pasirinkimas, nei baterijos keitimas. Baterijos keitimo kaina prasideda nuo apytiksliai 25 eurų, na, o naujas iPhone kainuoja ne mažiau kaip 1000 eurų. Žinoma, galite jį pirkti išsimokėtinai ar gauti nuolaidų iš ryšio operatorių. Naujas iPhone veiks gerai ir tikrai džiugins ilgai, tik vargu ar kiekvieną kartą keisti jį, o ne bateriją, yra protingas finansinis sprendimas. Įprastai naujo iPhone baterija idealiai veikia tik apie 2 ar 3 metus.
· Jeigu vis dar turite iPhone garantiją, pasidomėkite, galbūt baterijos keitimas jums nieko nekainuos.
· Apsvarstykite, gal verta investuoti į nešiojamą įkroviklį. Tai puikus būdas, jeigu telefono baterijos įkrovos lygio našumas siekia bent 80 procentų. Kitais atvejais – verčiau jau keisti bateriją nauja.
· Jei vis tik norite įsigyti naują iPhone, o ne keisti bateriją, palaukite kiekvienų metų rudens. Tokiu metu visada išleidžiami nauji iPhone telefonai, todėl galite pigiau įsigyti visus ankstesnių metų modelius.

.

.

Užsakymo Nr. 221024/1

Rašyti komentarą