Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Festivalis „Mes už šviesą“ – jau šį savaitgalį

Publikuota: 2022 spalio 12 Kategorija: Renginiai

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Penktadienį Švėkšnoje ryškiausiomis spalvomis sužibs didelio dėmesio sulaukiantis moliūgų- žibintų festivalis „Mes už šviesą’22“.

Švėkšnos „Saulės“ gimnazija jau ruošiasi moliūgų- žibintų dirbtuvėlėms. Šventės Švėkšnoje svečius pasiruošę nustebinti ir net keturių Lietuvos rekordų savininkai – asociacija “Švėkšniškių sambūris”- asociacijos nariai jau rengia įspūdingą instaliaciją Švėkšnos dvaro parke.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Be jau tradicija tapusių moliūgų- žibintų kompozicijų, šių metų programoje festivalio dalyvių lauks lazerių šviesų instaliacijos Švėkšnos dvaro parke, o abu vakarus užbaigs lazerių šou prie Dianos tvenkinio. Norintiems ne tik pasivaikščioti, bus galimybė apsilankyti koncertuose Švėkšnos Šv. apaštalo Jokūbo bažnyčioje, sudalyvauti edukacinėse programose viloje „Genovefa“, Švėkšnos muziejuje ar liuteronų bažnyčioje.

Norintys išsamiau susipažinti su miesteliu galės sudalyvauti ekskursijose po Švėkšnos Šv. apaštalo Jokūbo bažnyčią bei bokšto ekspoziciją, pasivaikščioti su gidu po naktinę Švėkšną. Taip pat penktadienio vakarą organizuojama ir ekskursija po miestelį su ukrainietiškai kalbančiu gidu ukrainiečių kalba.

Visi renginiai nemokami.

Renginių programą rasite čia: http://www.sveksnosnaujienos.lt…

Rašyti komentarą