Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Pasienyje su Rusija laikinai neveiks kontrolės punktai

Publikuota: 2022 rugsėjo 13 Kategorija: Pasienyje, Teisėtvarka

www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.www.silutesetazinios.lt archyvo nuotr.

Dėl Karaliaučiaus srityje planuojamų vykdyti elektros tinklų priežiūros darbų bus laikinai sustabdytas eismas penkiuose kontrolės punktuose pasienyje su Lietuva. Tokius darbus Rusija atlieka kasmet rugsėjo mėnesį.

Transporto priemonių ir asmenų vykimo ribojimai dėl planinio elektros įrenginių aptarnavimo bus taikomi skirtingomis 2022 metų rugsėjo dienomis ir visais atvejais galios nuo 10 iki 14 val. Lietuvos laiku.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) duomenimis, Lietuvos ir Rusijos pasienyje veikiančiame Kybartų – Černyševskojė kontrolės punkte eismas dėl elektros tinklų priežiūros darbų stabdomas rugsėjo 13 d. nuo 10 iki 14 val.

Tokiomis pat valandomis rugsėjo 14 d. laikinai neveiks pasienio kontrolės punktas Rambynas – Dubki, rugsėjo 16 d. Ramoniškiai – Pogranyčnyj.

Rugsėjo 17 d. keturias valandas žmonių ir transporto priemonių patikrinimai nebus vykdomi Panemunės – Sovetsko kontrolės punkte, o rugsėjo 22 d. – punkte Nida – Morskojė.

VSAT primena, kad dėl nepaprastosios padėties, susijusios su neteisėta migracija, šiuo metu neveikia trys iš minėtų penkių kontrolės punktų: Ramoniškiai – Pogranyčnyj, Rambynas – Dubki ir Nida – Morskojė.

Taip pat nuo balandžio 28 d. visų rūšių transporto priemonėms neleidžiama vykti per Panemunės – Sovetsko kontrolės punktą ir Lietuvą bei Karaliaučiaus sritį jungiantį Karalienės Luizos tiltą (nuotraukoje). Tokį sprendimą Rusija motyvavo avarine vienos iš tilto arkų būkle.

Karaliaučiaus srityje esančiuose punktuose tokie techniniai elektros tinklų ir linijų priežiūros darbai yra atliekami kasmet.

www.pasienis.lt inf.

Rašyti komentarą