Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kokius raštinės reikmenis verta turėti studentams?

Publikuota: 2022 rugpjūčio 30 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

www.biurogidas.lt.www.biurogidas.lt.

Tiek artėjant rudeniui, tiek šiam jau prasidėjus, parduotuvėse matome didžiulį kanceliarinių prekių pasirinkimą. Mokyklinukai prieš naujus mokslo metus gauna būtinų daiktų sąrašą. Tačiau ko reikia būsimam studentui, kad studijos prasidėtų kuo sklandžiau? Norėdami palengvinti artėjančius studijų metus, pateikiame sąrašą, kokius raštinės reikmenis vertėtų turėti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Teksto žymekliai

Produktyviam mokymuisi gali būti naudingi tinkamai pasirinkti raštinės reikmenys. Studentams rekomenduojama įsigyti įvairių spalvų teksto žymeklių. Tiesa, geriau rinktis pastelinių atspalvių žymeklius, nes pernelyg ryškios spalvos kai kuriems žmonėms gali sukelti stresą. Todėl svarbiausių vietų užrašuose pažymėjimas, norint jas geriau įsiminti arba labiau pasigilinti į kokią nors temą, gali sukelti priešingą efektą.

Magnetiniai lapeliai

Magnetiniai lapeliai yra alternatyva tradiciniams lipniems užrašų lapeliams. Jie limpa prie daugelio paviršių, todėl puikiai tinka užrašams ir priminimams palikti pačiose įvairiausiose vietose. Galbūt mokysitės naują kalbą ir turėsite išmokti virtuvėje esančių daiktų pavadinimus tąja kalba? Tai bus nesunku, nes galėsite ant kiekvieno daikto užklijuoti lapelį su jo pavadinimu. Pavyzdžiui, jei mokysitės ispanų kalbos, ant šaldytuvo užklijuokite lapelį su jo pavadinimu „la nevera“. Taip kaskart praeidami matysite ir greičiau įsiminsite naujus žodžius.

Ilginamasis laidas

Telefono ir nešiojamojo kompiuterio įkroviklis, stalinė lempa ir dar keletas daiktų, kuriuos reikia prijungti prie elektros lizdo. O jeigu kambaryje yra tik du ar trys elektros lizdai, nuolat turite atjungti kurį nors laidą, kad pakeistumėte jį kitu. Norėdami išspręsti šią problemą, nepamirškite įsigyti ilginamojo laido su bent keturiais lizdais. Prasidėjus studijų metams, jo tikrai prireiks.

Nešiojamojo kompiuterio stovas

Studijų metais daug laiko tenka praleisti prie kompiuterio ekrano. Tam, kad pasirūpintumėte savimi, nepamirškite įsigyti nešiojamojo kompiuterio stovo. Jis skirtas pakelti ekraną į akių lygį ir taip užtikrinti taisyklingą kūno padėtį. Naudojant tokį stovą, galima užkirsti kelią kaklo ir nugaros skausmams. Be to, patogiai sėdinti, mokytis bus galima ilgiau ir produktyviau.

Dokumentų lentynėlės

Besimokant, ant stalo prisikaupia įvairių popierių ir knygų. Tad norint palaikyti tvarką, rekomenduojama įsigyti dokumentų lentynėles, į kurias bus patogu viską susidėti. Be to, tokiu būdu netgi galite sumažinti stresą, nes lengvai rasite tai, ko reikia.

Taigi drąsiai naudokitės straipsnyje pateiktais patarimais. Tinkamai pasirinkti reikmenys palengvins mokymosi procesą, padės pasiekti geresnių rezultatų ir sutaupyti laiko. Taip nauji studijų metai neišgąsdins, o jūs pradėsite mokslus visiškai pasiruošę.

.

.

Užsakymo Nr. 220829

Rašyti komentarą