Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip pasirinkti tinkamą vaško šildytuvą?

Publikuota: 2022 rugpjūčio 09 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Rekomenduojamas vaško šildytuvas iš salonams.eu.Rekomenduojamas vaško šildytuvas iš salonams.eu.

Plaukelių šalinimas – vis dažniau pasitaikanti kūno priežiūros forma. Moterys stengiasi šalinti plaukelius, nes tai joms suteikia daugiau komforto. Tačiau tam reikia tinkamų epiliacijos prietaisų. Vaško šildytuvus galite įsigyti ir kaip rinkinį, ir atskirai. Yra variantų, tinkamų vaško temperatūrai ritiniuose ir skardinėse padidinti – pasirinkti gali klientas. Visi šie produktai palengvins epiliaciją ir vaško naudojimą, o visas procesas bus greitesnis ir mažiau skausmingas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kiti šalinimo būdai

Plaukelių šalinimas egzistuoja jau daugelį metų, nes lygus kūnas visada buvo pageidautinas. Laukiamų rezultatų galima pasiekti įvairiais būdais, taip pat ir skustuvu. Skutimosi peiliukai yra labai populiarūs, nes juos lengva įsigyti ir jie įperkami. Šiuo metu daugelis moterų taip pat renkasi depiliacijos priemones, kuriose naudojamos naujausios technologijos, tačiau tai nėra pigiausias būdas pašalinti plaukelius. Nepaisant daugybės sprendimų, daugiausiai gerbėjų turi vaško ir epiliacijos prietaisai. Jų patogios formos ir originalus dizainas įtikins net išrankiausius klientus, o išankstinis kūno paruošimas ir vėlesnis drėkinimas pasirūpins odos būkle, kuri ilgai išliks pamaitinta ir be plaukelių.

Vaško šildytuvai verslui

Pavyzdžiui, jei teikiate depiliacijos vašku paslaugas, jums prireiks kokybiško vaško šildytuvo su kūno vašku. Tačiau turint omenyje visas galimybes, koks tipas yra geriausias? Supaprastinkite įrangos ir reikmenų pirkimą savo salonui skaitydami šį straipsnį, kaip išsirinkti tinkamą vaško šildytuvą savo salonui.

Kas yra vaško šildytuvai?

Salonuose ir SPA centruose naudojami profesionalūs vaško šildytuvai, skirti įvairių rūšių vaškui ištirpdyti, kad būtų galima atlikti plaukų šalinimo paslaugas. Šiais elektriniais šildytuvais vaškas tirpinamas greitai ir efektyviai, o temperatūra palaikoma kontroliuojama. Jei vaškas atvėsta per greitai, jis sukietėja, tačiau nenorite, kad jis būtų per karštas, nes tai nudegintų klientus. Kūno vaškas turi išlikti tobulas, kad būtų galima veiksmingai šalinti plaukelius, o jūsų vaško šildytuvas leidžia tai padaryti.

Vaško šildytuvų tipai

Žinojimas, kaip išsirinkti tinkamą vaško šildytuvą savo salonui, priklauso nuo vaško rūšies, kurią naudojate, taip pat nuo to, kaip jį naudojate. Kad geriau suprastumėte, ką pirkti, ištirkite dažniausiai pasitaikančius variantus.

Kietojo vaško šildytuvai

Daugelis salonų plaukų šalinimui naudoja kietąjį vašką arba vaško rutuliukus; kai kurie juos dar vadina standartiniais vaško šildytuvais, nes būtent juos naudoja dauguma salonų ir SPA centrų. Šio tipo vaško šildytuvai išlydo kietojo vaško rutuliukus, tada palaiko patogią jų temperatūrą, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į kliento aptarnavimą.

Šie vaško šildytuvai būna įvairių dydžių, kurie praverčia priklausomai nuo to, kokį vaško darbą turite atlikti. Pavyzdžiui, standartiniam bikinio vaškui gali prireikti ne tiek daug vaško, kiek viso kūno vaškui, kuriam reikia didesnio lydymo indo.

Ieškokite kokybiškų gaminių

Salonams.eu parduoda įvairių dydžių salonų vaško šildytuvus. Taigi, nesvarbu, ar jums reikia mažo rinkinio antakių depiliacijai vašku, ar dvigubos talpyklos, kad galėtumėte teikti depiliacijos vašku paslaugas, čia rasite geriausią įrangą!

Kombinuoti šildytuvai

Jei jūsų salone naudojamas ir minkštasis, ir kietasis vaškas, galbūt norėsite investuoti į kombinuotą šildytuvą. Paprastai jie turi indus, kuriuos galite naudoti ir kietajam, ir minkštajam vaškui, todėl lengviau naudoti. Be to, turėdami kombinuotą šildytuvą, mažiau vietos švaistysite įrangai, nes turėsite vieną vaško naudojimo įrankį, kuris gali atlikti visas funkcijas!

.

.

Užsakymo Nr. 220809

Rašyti komentarą