Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kada nesigailėsite įsigiję vilnonį kilimą?

Publikuota: 2022 balandžio 29 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

manokilimas.lt nuotr.manokilimas.lt nuotr.

Nuo senų laikų yra paklausūs vilnoniai kilimai. Jeigu jūsų namų grindys nėra šildomos, padengtos tokia šalta danga, kaip linoleumas ar parketas, įsigykite vilnonį kilimą ir jūsų problema bus išspręsta.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kuo garsėja vilnoniai kilimai?

Kilimai, kurie išausti iš vilnos, garsėja tuo, kad yra ilgalaikiai ir iš natūralios medžiagos. Dėl savo fizinių savybių vilnoniai kilimai, net būdami vienspalviai, negali įgyti visiškai vienodos spalvos. Taip nutinka todėl, kad vilnonių siūlų storis būna nevienodas, tad silpniau suverptose vietose dažų į siūlą susigeria daugiau, ir atvirkščiai.

Kadangi vilnoniai kilimai yra laikomi ilgaamžiais, jie gali ištikimai tarnauti ne tik jums, bet ir jūsų atžaloms. Juos drąsiai galima pavadinti šeimos relikvijomis, nes jie kokybiški išlieka net iki šešiasdešimties, gal net ir dar daugiau metų. Tad vilnonis kilimas jūsų namuose tikrai yra ilgalaikė ir sėkminga investicija.

Kaip namų aplinką veikia natūralūs vilnoniai kilimai?

Šios rūšies kilimai savo vizualinėmis savybėmis tarsi suminkština visą aplinkinę erdvę, suteikia jai širdžiai malonų jaukumą. Šaltuoju metų laiku jie išsaugo patalpose šilumą, o vasarą, kai aplinkoje yra daug šutinančios drėgmės, ją kuo puikiausiai sugeria ir tokiu būdu namuose palaiko sveiką aplinką. Be to, vilnoniai kilimai sėkmingai sugeria garsą. Todėl net erdviose, baldais neužgriozdintose patalpose su aukštomis lubomis būna tylu.

Kurioje šalyje audžiami patys geriausieji vilnoniai kilimai?

Nereikėtų stebėtis, kad gamtai draugiški vilnoniai kilimai atitinkamai pagal savo kokybę kainuoja žymiai brangiau negu pagamintieji iš įvairių cheminių medžiagų. Ir tai yra suprantama, jog vilna yra tikrai kokybiška ir verta didesnės kainos medžiaga. Itin aukštos kokybės, stilingi ir iškirtinai praktiški kilimai audžiami Belgijoje.

Matyt, ne šiaip sau, nes ši Europos šalis nuo senų laikų garsėja šių kilimų audimu. O klasikiniai vilnoniai kilimai pasižymi išskirtiniu tankumu. Be to, jie audžiami iš Naujojoje Zelandijoje auginamų avių vilnos siūlų, tad jiems netrūksta nei minkštumo, nei švelnumo, nei šiltumo. Be to, laidus vilnonis kilimo sluoksnis padeda išvengti statinio krūvio ir garantuoja namiškiams bei svečiams gerą nuotaiką.

.

.

Užsakymo Nr. 220429

Rašyti komentarą