Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Plastikinių langų priežiūra

Publikuota: 2022 balandžio 11 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Jeigu norite, kad namuose turimi plastikiniai langai tarnautų kuo ilgiau – tokiu atveju reikia skirti šiek tiek dėmesio jų priežiūrai. Žinoma, lyginant su mediniais – plastikiniams reikia kur kas mažiau dėmesio ir jis dažniausiai labai paprastas, tad kiekvienas gali jo skirti be specialisto indėlio.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pirmiausia, žinoma, reikia rasti geros kokybės langus. Juos galite rasti čia: langubaze.lt. O radus – pasinaudoti specialistų patarimais, kuriuose yra nurodomos kelios taisyklės, kurios padeda kur kas paprasčiau pasirūpinti langai bei užtikrinti, kad jie kuo ilgiau tarnaus.

Smulkmenos, kurių reikia nepamiršti

Plastikiniai langai nėra lepūs, tačiau pirmiausia reikia atsižvelgti į kelias smulkmenas, kurios garantuoja, kad jie tarnaus kur kas ilgiau.

…….Pirmiausia siūloma kasdien vėdinti patalpas. Bent jau po keliasdešimt minučių. Tokiu atveju ne tik oro kokybė bus gera, tačiau ir dalinai atidarytiems langams – patogumas.
…….Nebūtina labai plačiai atverti langų, kad jie įsileistų kuo daugiau oro. Jeigu Jums tinka – galima atverti ir mažai, tačiau taip palikti ilgesniam laikotarpiui.
…….Galiausiai, langams yra sveika, kad patalpose temperatūra nekristų žemiau nei +15 laipsnių.

Valyti – ne tik stiklą, tačiau ir rėmą

Taip pat reikia nepamiršti, kad langų priežiūra apima ne tik stiklus, tačiau ir jų rėmus. Dažniausiai stiklų blizginimas yra dažno palydovas. O kaip rėmai? Juos taip pat reikia valyti kuo dažniau.

Žinoma, ilgainiui gali atsirastų defektai, tačiau jie dažniausiai tik vizualiniai. O valymui tinka ir vanduo su muilu. Nereikia jokių specialių priemonių.

Sugedo rėmas?

Galiausiai, pati svarbiausia taisyklė, kuri apima priežiūrą, yra tai, kad langai turi būti nuolat prižiūrimi ir kai matyti, kad yra koks nors defektas – svarbiausia yra nebandyti jo pašalinti patiems. Ieškokite meistrų, kadangi be patirties galima padaryti dar daugiau problemų. Tegul kiekvienas daro darbus, kuriuos jis geriausiai moka.

Geri langai – investicija į gyvenimą, į ateitį bei saugumą. Šiuo metu net ir pačios geriausios kokybės langai nėra brangūs. Svarbiausia skirti kuo daugiau dėmesio techninėms charakteristikoms, kad rasta kokybė patenkintų Jūsų poreikius.

.

.

Užsakymo Nr. 220411

Rašyti komentarą