Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Norite, kad avalynė tarnautų ilgiau? Štai kokių patarimų reikėtų paisyti

Publikuota: 2022 kovo 23 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Jei būtų galima surašyti daug įvairių įvaizdžio detalių, be kurių galime išsiversti kiekvieną dieną, tai batai į šią kategoriją tikrai nepatenka – juos avime kasdien, o ir neretai pasitaiko dienų, kuomet tenka 3 – 4 kartus pakeisti batus.. Visgi, ne paslaptis ir tai, kad nemaža dalis žmonių norėtų, kad įsigyta avalynė tarnautų kaip įmanoma ilgiau. Belieka tik pridurti, kad tai tikrai yra įmanoma, jei tik bus paisoma patarimų, kaip pailginti batų tarnavimo laiką. Tad jūsų dėmesiui – vertingi pastebėjimai apie tai.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pirmenybę teikite kokybei

Visų pirma, reikėtų pradėti nuo to, kad, jei iš avalynės tikitės ilgo tarnavimo laiko, tai jai taupyti tikrai nereikėtų – pirmenybę teikite tik kokybiškai avalynei. Būtent tokia avalynė yra gaminama iš kruopščiai parinktų žaliavų, o tai reiškia, kad yra atspari įvairiam aplinkos poveikiui, kuris galėtų sutrumpintų batų tarnavimo laiką. Dar daugiau, gaminant kokybišką avalynę, yra pasitelkiamos ir ypač modernios technologijos, todėl batai pasižymi tvirtumu, atsparumu, stabilumu. Belieka tik pridurti, kad kai kurie žmonės vengia įsigyti kokybiškos avalynės, manydami, kad tai pareikalaus labai didelių išlaidų. Tačiau gera žinia ta, jog iš tiesų kokybiški batai gali kainuoti nedaug. Pavyzdžiui, čia jūsų laukia platesnė informacija apie tai, kaip įsigyti kokybiškus batus su nuolaidomis. Na, ir žinoma, taip pat svarbu pasakyti, kad kokybišką avalynę yra verta pirkti ne tik todėl, kad ji tarnaus ilgiau, bet ir todėl, kad tokie batai paprastai užtikrina aukštesnį komforto lygį, tad juos yra labai patogu avėti, ir net avint ilgai, nejaučiamas pėdų nuovargis bei neatsiranda nuospaudos.

Skirtingoms veikloms – skirtingi batai

Viena iš priežasčių, kodėl avalynė neretai tarnauja kur kas trumpiau nei iš tiesų galėtų, yra ta, kad žmonės tiesiog skirtingais gyvenimo atvejais renkasi netinkamą avalynę. Na, o kai avalynė naudojama netinkamai, tuomet ji patiria kur kas didesnį neigiamą aplinkos poveikį, tad nusidėvėjimo ar visiško sugadinimo rizika išauga daug kartų. Taigi, jei norite, kad jūsų turimi batai jums tarnautų ypač ilgai, visada avėkite tinkamai parinktą avalynę. Pavyzdžiui, jei planuojate leistis į žygį, eiti pasivaikščioti ar bėgioti, tokiu atveju turėtų būti avimi sportiniai bateliai, nes būtent jie ir yra pritaikyti šioms veikloms. Puikus to pavyzdys yra bronx batai.

Neavėsite ilgesnį laiką? Tinkamai apsaugokite nuo neigiamo aplinkos poveikio.

Ne paslaptis ir tai, kad dėl sezoniškumo, nuotaikų kaitos ar kitų priežasčių, neretai nutinka taip, kad tam tikri batai būna nedėvimi ilgą laiką. Tad, jei taip pasielgti planuojate ir jūs – ilgesnį laiką neavėsite tam tikrų batų, tokiu atveju, nepamirškite jų tinkamai apsaugoti nuo neigiamo aplinkos poveikio – tai leis išlaikyti puikią batų būklę. Belieka tik pridurti, kad apsaugoti batus nuo neigiamo aplinkos poveikio nėra sunku – tiesiog juos švariai nuvalykite ir įdėkite į apsauginį maišelį arba dėžę, laikykite sausoje vietoje, kur nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.

Tad apibendrinant belieka tik pridurti, kad užtikrinti, jog įsigyti batai tarnautų ilgau, tikrai nėra sudėtinga, teriekia laikytis paprastų taisyklių. Pirmenybę teikite tik kokybiškai avalynei – aukštos kokybės gaminių šiandien tikrai galima įsigyti gera kaina. Tačiau ir tai – dar ne viskas: nepamirškite, kad skirtingos veikloms yra reikalinga skirtinga avalynė, pavyzdžiui, čia sužinosite daugiau apie sportinei veiklai skirtą avalynę https://pigu.lt/lt/avalyne/sportiniai-bateliai-batai-kedai/f/fila.

O tuo atveju, jei batų neavėsite ilgesnį laiką, laikykite juos dėžėje ar maiše, kad būtų išvengta neigiamo aplinkos poveikio.

.

.

Užsakymo Nr. 220323

Rašyti komentarą