Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Plokščias pilvukas ir putlesnė krūtinė ir toms, kurioms sportas nebepadeda

Publikuota: 2022 vasario 14 Kategorija: Reklama, Sveikata

Kasdien vis atviriau kalbama apie grožio operacijas. Krūtų didinimas implantais bei pilvo plastika taip pat nėra išimtis. Šios operacijos gelbsti tuos, kurie nori padailinti dėl svorio svyravimų pakitusią figūrą bei susigrąžinti iki nėštumo ir gimdymo buvusias kūno formas.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kada galima planuot krūtų didinimo implantais operaciją?

Krūtų didinimo operacijos implantais yra atliekamos tik toms moterims, kurių krūtys jau yra pilnai susiformavusios (nuo 18 m.). Kitas itin svarbus kriterijus yra sveikatos būklė. Operacija yra atliekama moterims, kurios tuo metu neturi tokių sveikatos sutrikimų, kurie galėtų daryti įtaką operacijos rezultatui ir pačios moters sveikatai. Žinoma, besilaukiančioms ar krūtine maitinančioms moterims krūtų didinimas implantais taip pat nėra atliekamas.

Ką žinote apie krūtų implantus?

Pagrindinės krūtų implantų formos yra trys – tai apvalaus profilio, anatominio profilio ir ergonominio profilio implantai. Apvalūs implantai yra tinkami moterims, kurių krūtys stangrios, nepasmukusios, tačiau norisi, kad viršutinė krūtinės dalis būtų pilnesnė bei iškilesnė. Anatominio profilio krūtų implantai puikiai tinka moterims, kurių natūrali krūtinė taip pat primena lašo formą, ir norisi pilnesnės apatinės krūties dalies bei aukščiau „įtaisyto“ spenelio. Ergonominio profilio implantai yra itin prisitaikantys prie kūno padėties, todėl gerai atkartoja natūraliai krūtinei būdingas savybes. Jeigu planuojate krūtų didinimo implantais operaciją, tikrai girdėjote ir pavadinimą “B-lite implantai“: apvalios ir anatominės formos implantai, kurie yra net 30 proc. lengvesni už įprastus implantus. Krūtų implantų dydis taip pat yra įvairus – nuo 225 iki 700+ ml.

Kaip atliekama krūtų didinimo implantais operacija?

Atsižvelgdamas į moters kūno sudėjimą bei jos lūkesčius, chirurgas parinks tinkamą pjūvio vietą. Pjūviai gali būti atliekami po krūtimis arba po spenelių areolėmis. Siekiant kuo natūralesnio rezultato, dažnai implantai dedami pagal dviejų plokštumų („dual plane“) metodiką, kai viršutinė implanto dalis „įsitaiso“ po raumeniu, o apatinė – po liauka. Daugiau informacijos apie krūtų didinimo implantais eigą, kainas, pooperacinį laikotarpį ir kt. rasite sekdami šią nuorodą: https://grozioakademija.lt/paslauga/krutu-didinimas-implantais/.

Kas yra pilvo plastika?

Pilvo plastika – tai operacija, kurios metu gali būti susiuvami prasiskyrę pilvo raumenys, pašalinamas pilvo apatinėje dalyje kabantis išsitampiusios odos bei riebalinio audinio perteklius, atkuriama estetinė pilvo išvaizda bei panaikinamas psichologinis diskomfortas dėl netenkinančios pilvo srities išvaizdos.

Kada galima planuoti pilvo plastikos operaciją?

Pilvo plastika, kaip ir bet kuri kita operaciją, jums bus atliekama tuo atveju, jeigu jūsų sveikatos būklė bus gera. Pažymėtina, kad pilvo plastikos operacijos nėra atliekamos didelį viršsvorį turintiems žmonėms bei moterims, kuri artimiausiu metu planuoja nėštumą.

Kaip atliekama pilvo plastikos operacija?

Taikant bendrinę nejautrą, operacija gali trukti nuo 2 iki 5 val. Šios operacijos metu gali būti atliekama standartinė arba mini pilvo plastika. Pjūviai įprastai tvirtinami siūlėmis, odos klijais, arba sankabėlėmis. Daugiau informacijos apie operacijos eigą, kainas, pooperacinį laikotarpį ir kt. rasite sekdami šią nuorodą: https://grozioakademija.lt/paslauga/pilvo-plastika/.

.

.

Užsakymo Nr. 220214

Rašyti komentarą