Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kodėl taip svarbu pasirinkti patikimą autoservisą?

Publikuota: 2022 sausio 28 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Net jeigu turite ir pakankamai naują automobilį, kuris dar tikrai nekels rūpesčių dėl gedimų, tuomet neišvengiamai teks pasirūpinti bent jau jo techniniu aptarnavimu. Tai būtų ne tik padangų, bet ir tepalų bei filtrų keitimas. Ką reikia daryti periodiškai. Aišku, kitais atvejais gali tekti susidurti ir su įvairiausiais gedimais, kurie tikrai nėra didelė problema.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kadangi kiekvienoje transporto priemonėje yra daugybė natūraliai besidėvinčių dalių. Tad ir jas neišvengiamai pakeisti reikės anksčiau ar vėliau. Ir šiomis dienomis galima rinktis iš tikrai nemažai skirtingų servisų bei pavienių meistrų. Tačiau specialistai rekomenduoja nepatikėti automobilio bet kam. Nors kartais itin žema kaina gali vilioti.

Kadangi tokiu atveju ne visi darbai gali būti atlikti kokybiškai. Ir susidūrus su tokia problema kažką pakeisti jau bus sudėtinga. Tuo tarpu pasirinkus patikimą servisą galima gauti netgi garantiją tiek atliktiems darbams, tiek ir dalims. Todėl susidūrus su kažkokiomis problemomis jos bus lengvai bei greitai išspręstos. Nors tokių atvejų pasitaiko tikrai nedaug. Kadangi būtent žinomiausiuose servisuose dirba geriausi šios srities profesionalai. Todėl ir visi darbai atliekami itin kokybiškai. Daugiau informacijos apie visa tai gali pateikti servisas, kur ne tik galima susipažinti su atliekamais darbais, bet ir susisiekti su specialistais bei sutarti dėl automobilio remonto.

Ir visai nesvarbu, kokio gamintojo ir kokį modelį vairuojate, kadangi tokiame servise yra remontuojamos praktiškai visų markių transporto priemonės. Todėl ne išimtis bus ir, pavyzdžiui, VW servisas ar bet kurio kito gamintojo. Kadangi kartais gali tekti ieškoti specifinių meistrų, kurie specializuojasi tik tam tikrų gamintojų automobiliuose. Tačiau patyrusią komandą subūrę autoservisai gali išspręsti bet kokius gedimus. Kadangi juose dirba žymiai daugiau specialistų, kurie turi pakankamai žinių apie kiekvieną automobilį.

Kokia yra papildoma nauda?

Daugumai svarbiausia bus tai, jog gedimas būtų pašalinamas kaip įmanoma greičiau. Aišku, ne mažiau svarbu ir atliktų darbų kokybė. Tačiau renkantis patikimą servisą galima tikėtis žymiai daugiau nei paprasčiausio problemos pašalinimo. Kadangi tokiose remonto vietose pirmiausiai yra atliekamas automobilio patikrinimas, kuris leidžia itin tiksliai identifikuoti gedimus. Kadangi kartais suprasti jų priežastis gali būti pakankamai sudėtinga, bent jau iš pirmo žvilgsnio. Todėl ir darbai pradedami tik tuomet, kai problema yra visiškai aiški.

Tuomet klientai informuojami ne tik apie gedimus, bet ir apie numatomus darbus bei jų atlikimo terminus juos suderinant bei nustatant tikslią kainą už šiuos darbus. Tuomet suremontavus automobilį yra papildomai pateikiamas ir atliktų darbų sąrašas. Kas ne tik garantuoja, jog viskas buvo atlikta tvarkingai, bet ir yra naudingas ateičiai, jeigu tektų susidurti su kažkokiomis problemomis ar kitais gedimais. Be to, patikimiausi servisai dar papildomai suteikia ir garantiją atliktiems darbams. Ko tikrai negalės pasiūlyti atsitiktinės remonto vietos.

Kaip užsiregistruoti?

Norint atlikti automobilio remontą arba periodinį aptarnavimą, reikėtų iš anksto užsiregistruoti į pasirinktą servisą. Tą galima padaryti labai patogiai neišeinant iš namų paskambinus telefonu arba tiesiog registruojantis internetu. Tuomet tereikės pateikti pagrindinę informaciją apie gedimo sritį bei pasirinkti norimą serviso vietą ir tinkamą laiką. O tada jau galima ramiai patikėti automobilį į patyrusių meistrų rankas, kurie jį sutvarkys kaip įmanoma greičiau. Ir tuomet vėl bus galima džiaugtis kelionėmis bei pamiršti visas iki tol buvusias problemas. Todėl nereikėtų delsti, verta registruotis iškart.

.

.

Užsakymo Nr. 220128

1 skaitytojų komentaras
Anal- itikas 2022 sausio 28d., 21:0278.62.27.35

Patytę meistrai dirba savo įmonėse, servisuose dažniausiai nepatyrę mokiniai.

Įvertink komentarą: Thumb up 1 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą