Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Apatinis trikotažas moterims pagal figūros tipą

Publikuota: 2022 sausio 28 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Dažniausiai drabužius daugelis renkasi pagal savo figūros tipą. Tinkamai parinkti drabužiai išryškina figūros privalumus ir stilingai pabrėžia kūno linijas. Ne išimtis ir apatinis trikotažas, kuriam, deja, neskiriama tiek dėmesio. Juk stilinga apranga prasideda būtent nuo maloniai kūną apgaubiančio, kokybiško apatinio trikotažo. Tad straipsnyje aptarsime skirtingus figūros tipus ir šių grožį geriausiai atskleidžiantį apatinį trikotažą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Stačiakampio tipas

Šio figūros tipo savininkių šlaunys, liemuo ir pečiai yra panašaus pločio. Norinčioms išryškinti liemenį patariama rinktis liemenėles su kaspinu, kuris dailiai apsiveja nugarą ir išryškina liemens linkius. Taip pat puikiai tiks glaustinukės su detalėmis, pabrėžiančiomis liemenį. Šiuos ir visus kitus apatinio trikotažo aksesuarus galite rasti internetinėje parduotuvėje Romantika.lt.

Kriaušės tipas

Šio figūros tipo savininkės turi siauresnius pečius bei liemenį ir platesnes šlaunis, klubus. Dažniausiai moterys dairosi apatinių, kurie vizualiai suteiktų daugiau apimties viršutinei kūno daliai. Šiuo atveju gausiau dekoruotas seksualus apatinis trikotažas, pavyzdžiui, nėriniuotos liemenėlės turėtų pakelti ir išryškinti dailią krūtinę. Beje, verta dairytis liemenėlių su kiek platesnėmis petnešėlėmis.

Obuolio tipas

Šiam figūros tipui būdingos lieknos kojos, o viršutinė kūno dalis (pilvo bei krūtinės sritis) kiek platesnė. Vadinamosios obuolio figūros moterims puikiai tinka apatiniai, kurie sukuria ryškesnius liemens linkius. Verta atkreipti dėmesį į trumpus chalatus su juosiamu dirželiu. Apgaubusios kūną kokybišku chalatu, pajusite malonų komfortą bei subtilią prabangą.

Smėlio laikrodžio tipas

Šis tipas išsiskiria panašiomis pečių ir šlaunų proporcijomis bei lieknu liemeniu. Tinkantį apatinį trikotažą rasti gana paprasta. Ieškote kažko išskirtinio, seksualesnio? Tuomet galite rinktis krūtinę pakeliančias ir šiek tiek padidinančias liemenėles. Taip pat skoningai atrodys siauresnės kelnaitės, kurios suteiks kūnui daugiau išraiškingumo.

Apversto trikampio tipas

Šio tipo figūrą turinčių moterų pečių ir krūtinės sritys platesnės už šlaunis. Tinkamu apatiniu trikotažu vizualiai išryškinama būtent apatinė kūno dalis. Kokybiškos kelnaitės sukuria vizualiai išraiškingesnius klubus. Šiam figūros tipui idealiai tinka kelnaitės su aukštu liemeniu, gausiau dekoruoti kūriniai, platesni ar net keli kelnaičių dirželiai.

Lygiai taip pat kaip ir drabužiai, apatinis trikotažas turėtų būti renkamas atsižvelgiant į figūros tipą. Tinkamas apatinis apdaras išryškins ir pabrėš figūros privalumus. Nors tai kone mažiausiai matoma aprangos detalė, būtent ji sukuria ypatingą pasitikėjimo savimi pojūtį ir suteikia maksimalų komfortą kasdien.

.

.

Užsakymo Nr. 220127/1

`

Rašyti komentarą