Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Išbandykite naują išvaizdą su naujausia moteriška avalyne

Publikuota: 2022 sausio 14 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

batukaitau.lt nuotr.batukaitau.lt nuotr.

Bet koks aksesuaras gali pakeisti arba sugadinti visą įvaizdį, tačiau niekas kitas taip nekeičia įvaizdžio, kaip batai. Bateliai nebėra tik apsauginė pėdų danga, jie įgavo savo tapatybę ir yra tokie pat svarbūs kaip ir pati suknelė. Dabar batai yra kitas svarbus bet kokios aprangos aspektas, o pasirinkus netinkamą porą tiesiog nepavyks padaryti norimo įspūdžio.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Svarbiausia – dermė, o jei jos trūksta, kad ir kokie brangūs būtų batai, jie neišsiskirs. Žinoma, yra keletas pagrindinių taisyklių, kurių reikia laikytis renkantis tobulą porą bet kokiai aprangai, tačiau jei norite eksperimentuoti, reikėtų nepamiršti ir kai kurių kitų dalykų.

Moteriški batai

Naujausi rinkoje esantys moteriškų batų asortimentai tinka kiekvienam pirkėjui. Nesvarbu, ar tai būtų plokščiapadžiai, ar aukštakulniai, atviri ar uždari bateliai, kad ir koks būtų jūsų skonis ir pageidavimai, tikrai rasite sau tinkamus.

Štai keletas pagrindinių patarimų, kaip susikurti skirtingą įvaizdį:
Kiekviena moteris spintoje turėtų turėti vieną juodą ir vieną baltą batų porą. Būtų geriau, jei ji būtų atvirais pirštais. Dabar, jei dėvite ryškų drabužį, galite ta pačia spalva nusilakuoti kojų nagus, pridėti šiek tiek blizgaus lako ir įsispirti į juodą porą. Jie sudarys ryškų kontrastą ir nebus ne vietoje. Kita vertus, jei dėvite ką nors pastelinių spalvų, taikykite tą pačią taisyklę ir apsiaukite baltus batus.

Ryškūs kedai

Jei renkatės tikrai ryškią ir linksmą batų porą, įsitikinkite, kad su ja jausitės patogiai ir kad ji derės prie aprangos. Kita vertus, taip pat galite užsisakyti pagal užsakymą pagamintus batus, kad jie tiktų prie tam tikros aprangos, užuot pirkę kažką iš lentynos, kas nėra pakankamai tinkama.

Tačiau turite atminti, kad vien dizainerio prekės ženklas nieko nepadės, jei negalėsite nešioti aprangos arba jei jūsų koja poroje atrodys prastai. Taigi būtina rūpintis savo pėdomis, jei norite puoštis tais akinančiais bateliais. Be to, pasitarkite su konsultantu, kad jis pagal jūsų ūgį ir sudėjimą parinktų jums tinkamą porą. Juk suknelė, kuri gerai atrodo ant vienos moters, neatrodo gerai ant kitos, tas pats pasakytina ir apie batus.

Taigi pirmyn, pasipuoškite žvilgančiais bateliais ir šį sezoną nepavydėkite kitoms moterims!

.

.

Užsakymo Nr. 220112

Rašyti komentarą