Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kada jums gali padėti dietologas?

Publikuota: 2022 sausio 10 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Sveikata

Kai kyla įvairių mitybos klausimų, dažnai atsakymus bandome atrasti internete. Deja, tai nėra pats geriausias būdas, kaip gauti reikiamos informacijos, o ypač jeigu jos ieškome skaitydami kitų patirtis įvairiuose forumuose ar Facebook grupėse. Vertingiausia ir saugiausia visuomet yra gauti specialisto nuomonę ir patarimus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Mitybos sritis yra apipinta įvairiais mitais ir sklando daugybė pavojingų dietų, kurios ne tik nepadės pasiekti norimų rezultatų ar panaikinti sveikatos problemų, tačiau gali ir turėti rimtų pasekmių mūsų sveikatai. Laimei, galime pasikliauti specialistais – dietologo konsultacija, patarimai ir sudaryti mitybos planai gali padėti atsikratyti arba priaugti svorio, įveikti virškinimo ar mitybos sutrikimus bei daugybę kitų problemų. Jeigu jaučiate, jog jums arba jūsų artimam žmogui reikalinga specialisto konsultacija, apsilankykite http://affidea.lt/ ir gaukite patikimus patarimus.

Turite problemų su svoriu

Tai turbūt viena dažniausiai pasitaikančių problemų, dėl kurios vertėtų kreiptis į dietologą. Tai vertinga tam, kad nepablogintumėte savo situacijos ir išvengtumėte valgymo sutrikimų. Savo kūno alinimas dietomis ar pernelyg intensyviu sporto kiekiu nuves ne prie tokių rezultatų, kokių tikitės, o veikiau prie itin stipraus išsekimo. Dietologas, atsižvelgdamas į jūsų poreikius, galimybes bei mėgiamus maisto produktus, sudarys logišką ir išsamų planą, pasiūlys kuo galite keisti itin kaloringus produktus arba atvirkščiai – ką sveiko galite valgyti norėdami padidinti kūno masę. Tiems, kurie turi valgymo sutrikimus, dietologas padės įgyti sveiką santykį su maistu, palaikys psichologiškai ir suteiks reikalingų patarimų bei informacijos.

Mitybos pagalba siekiate išgydyti ligas

Ne paslaptis, jog mityba yra svarbi sveikos gyvensenos dalis bei dalykas, kurį rekomenduojama sureguliuoti esant tiek sveikiems, tiek ir susirgus. Ypatingai mitybos planas tampa svarbus, kai reikia atsisakyti tam tikrų produktų. Pavyzdžiui, jeigu sergate lėtinėmis ligomis, turite virškinimo sutrikimų ar dažnai pasireiškia aukštas spaudimas. Mityba svarbi ir įvairių ligų prevencijai – cukrinio diabeto, mažakraujystės ir kitų. Taip pat į dietologą verta kreiptis vegetarams arba veganams, kad sužinotumėte, kuo galite kompensuoti negaunamą reikalingą geležies ir kitų elementų kiekį.

.

.

Užsakymo Nr. 220110

Rašyti komentarą