Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Gustindecor užuolaidų salonas

Publikuota: 2021 gruodžio 27 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Svajojate sukurti savo namuose gražią ir stilingą erdvę su puošniomis užuolaidomis? „Gustindecor“ užuolaidų salonas atskubės Jums į pagalbą kuriant jaukius kambarius. Metas sužinoti daugiau apie geriausius užuolaidų pasiūlymus ir įsigyti sau labiausiai tinkamų audinių gera kaina. Skaitydami toliau sužinosite viską apie puošnios aplinkos kūrimą ir galimą užuolaidų audinių asortimentą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Puošnūs ir stilingi audiniai

Puošiant kambarius, vieną iš pagrindinių akcentų sudaro būtent užuolaidos. Tai viena iš svarbiausių interjero dizaino dalių, kuri krinta į akis pirmiausiai. Būtent dėl to užuolaidų parinkimui svarbu skirti kuo daugiau dėmesio.

Užuolaidos gali būti pačios įvairiausios. Renkantis naudinga atsižvelgti tiek į praktinius aspektus (užuolaidų dydis, medžiaga ir suteikiama apsauga nuo saulės šviesos), tiek į jų išvaizdą. Pas specializuotus tiekėjus rasite ir dieninių, ir naktinių užuolaidų, tinkamų įvairiems kambariams, laisvai pasirenkamo dydžio. Dauguma dydžių yra standartiniai, tačiau galima ir gamyba pagal unikalius išmatavimus.

Užuolaidų audinių įvairovė iš tiesų yra pribloškianti. Joje rasite pačių įvairiausių spalvų, atspalvių, raštų ir ornamentų pasirinkimą iš skirtingų medžiagų. Užuolaidas gera ir malonu liesti, vienos iš jų yra lengvutės, plonos, o kitos – storos ir sudarančios didingumo pojūtį, skirtos didelių kambarių ir salių puošimui.

Užuolaidų gamyba pagal individualius poreikius

Jeigu parduotuvėse nerandate pageidautino dizaino gaminių arba jeigu yra reikalingi nestandartiniai dydžiai, visuomet galite užsakyti užuolaidų siuvimo paslaugas. Patyrę dizaineriai sukurs kai ką nepaprasto ir išskirtinio, o taip pat pasirūpins užtikrinti pačius išrankiausius kambarių puošybos skonius pagal Jūsų unikalią viziją. Metas ją įgyvendinti kartu su profesionalų pagalba!

Užuolaidų pasirinkimai

Langų dekoravimui gali būti parinkti labai įvairūs sprendimai. Tai tiek užuolaidos, tiek romanetės, austrijietės, specialios širmos langams bei daug daugiau pasirinkimų. Visa tai rasite specializuotų tiekėjų sandėliuose, kur esantys audiniai netruks atkeliauti tiesiai į Jūsų namus.

„Gustindecor“ pasirūpins kone visų reikiamų užuolaidų audinių siuvimu ir užtikrins Jums geriausios kainos pasiūlymus! Kreipkitės į užuolaidų meistrus jau dabar ir pasirinkimo klausimai nebekels rūpesčių.

.

.

Užsakymo Nr. 211227

Rašyti komentarą