Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip išsirinkti gražias ir kokybiškas pakavimo dėžutes?

Publikuota: 2021 lapkričio 24 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Norint gauti aukštos kokybės pakavimo dėžutes, naudinga kreiptis tiesiai į gamybos meistrus. Kartu su jų pagalba atrasite savo pakavimo poreikiams labiausiai tinkamus kartoninių pakuočių pasirinkimus, daug kitų pasiūlymų puikia kaina. Apie visa tai informacijos gausite ir išsirinkti galėsite skaitydami toliau šį straipsnį.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pakavimo dėžučių pritaikymas

Pakavimo dėžutes galima naudoti įvairiai. Pagal pakavimo poreikius ir parenkamos atitinkamos pakuočių rūšys, jų dydis bei norima išvaizda. Gofruoto kartono storis yra taip pat labai svarbus rodiklis, pagal kurį atliekami pasirinkimai. Mažos pakavimo dėžutės dažniausiai taikomos nedideliems siuntiniams, gražiems daiktams supakuoti, taip pat pyragėliams ir kitiems kepiniams, Jūsų paruoštoms staigmenoms. Variantų gali būti begalė. Peržvelkime keletą iš jų.

Pakavimo dėžutės dovanoms

Ko gero, vienas iš gražiausių būtų panaudoti mažas dėžutes yra dovanų kūrimas. Juk dovaną norisi gauti ne bet kaip, o gražiai įpakuotą. Įspūdis yra visada svarbus ir su gražiomis dovanų dėžutėmis visuomet paliksite kitiems gerus prisiminimus.

Esant reikiamybei, kartono gaminių meistrai pasirūpins dovanų dėžučių gamyba pagal Jūsų individualius pakavimo poreikius. Tai reiškia, jog gausite išskirtinių dydžių, spalvų ir dizaino dėžutes, kurių neturi niekas kitas. Kuriant dovanų dėžutes, gali būti įgyvendinta beveik bet kokia dizaino vizija.

Pakavimo dėžutės konditerijos reikmėms

Pakavimo dėžučių konditerijai pritaikymas yra vienas iš labiausiai paplitusių. Dažniausiai tai būna paprastas, tradicinės išvaizdos kartonas, skirtas įvairioms praktinėms reikmėms. Galimos skirtingos dėžučių formos, specialiai pritaikytos specifinių maisto produktų gabenimui. Tai visiems gerai žinomos picų dėžutės, taipogi įvairių formų šakočių dėžutės, specialios pailgos formos dėžės buteliams, tortų dėžės, mažos ir gražios dėžutės keksiukams, pyragėliams bei kitiems kepiniams.

Pasirinkimas išties labai platus, todėl nepraleiskite progos pasikonsultuoti su specialistais ir išsirinkti labiausiai tinkamus kartono pakuočių gaminius. Arba kreipkitės dėl nestandartinių dėžučių gamybos.

„Carttara“ specialistai nepailsdami dirba tam, kad padėtų Jums atrasti ir įgyvendinti pačius reikliausius pakavimo sprendimus! Kreipkitės jau dabar ir išsirinkite kokybiškas pakavimo dėžutes bei kitų rūšių pakuotes šaunia kaina!

.

.

Užsakymo Nr. 211124

Rašyti komentarą