Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Svarstote investuoti į masažinę vonią? Štai ką turėtumėte žinoti

Publikuota: 2021 spalio 28 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Sūkurinės vonios buvo itin perkamos bene dešimtmečius, tačiau 70-aisiais ir 80-aisiais sprogo populiarumu. Tačiau niekas nedrįstų paneigti, jog masažinių vonių sistemos yra investicija, kuriai reikalinga priežiūra ir tam tikros žinios. Visgi norėdami kuo tikslingiau išnaudoti šį daiktą, turite turėti galimybę juo naudotis taip dažnai, kaip tik įmanoma. O tai nesudėtinga padaryti, jei skiriate tam laiko. Taigi, ar planuojate investuoti į masažinę vonią? Susipažinkite su pagrindiniais dalykais, kuriuos turėtumėte žinoti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Instaliacija

Įsigydami sūkurinę vonią, atkreipkite dėmesį ne tik į jos savybes, bet ir į dar vieną svarbų veiksnį – įrengimą. Atminkite, jog šio tipo vonios instaliacija užima ir laiko, ir pastangų, o šį darbą verta patikėti savo srities profesionalams. Metodas „pasidaryk pats“ šiuo atveju nėra pats tinkamiausias, nebent pats esate santechnikas ar elektrikas. Išvengiant netikslingų klaidų, pasamdykite įgudusius ir kvalifikuotus specialistus, kurie nepriekaištingai sumontuos masažinę vonią, atsakingai išnagrinėję vandens šildytuvo, elektros sistemos bei vandentiekio sistemos galingumą.

Papildomos išlaidos

Jeigu renkatės tam tikro stiliaus vonią, pavyzdžiui platforminę sūkurinę ar nišinę, tai gali atnešti papildomų išlaidų. Pavyzdžiui, svarstydami apie platforminę masažinę vonią turite būti tikri, jog grindys ir sienos yra tinkamos šiam tipui. Visgi jei norite mažumėlę sutaupyti, rinkitės atskirai ir laisvai stovinčią vonią. Papildomos funkcijos taip pat padidina išlaidas, pavyzdžiui, savaiminio kaitinimo funkcija. Tačiau didžioji dauguma sūkurinių vonių savininkų teigia, jog į tai verta investuoti, nes taip vanduo ilgiau išlieka karštas.

Žinokite purkštukų tipus

Yra dviejų tipų purkštukai, iš kurių galite rinktis: vandens bei oro. Pirmo tipo purkštukai suteikia intensyvų masažą, tačiau dėl skleidžiamo garso jie triukšmingesni, ypatingai tai galioja senesniems modeliams. Tuo tarpu oro purkštukai pasižymi slopesniu garsu, tačiau taip pat dovanoja ne tokį intensyvų masažą ir efektyvesnį atpalaidavimą. Tačiau gera žinia ta, kad kai kuriose sūkurinėse voniose yra instaliuoti abiejų tipų purkštukai, skleisdami skirtingas sroves, tad jūs galite mėgautis maksimaliu komfortu.

Patobulinimai pastaraisiais metais

Šiuo metu masažinių vonių sistemos yra gerokai patobulėję, kurios gerokai palengvina naudojimą ir priežiūrą. Tai apima savaiminio išsivalymo ir panašias funkcijas, be to, jos tarnauja ilgiau.
Lengva priežiūra yra daugeliui svarbus aspektas. Jei investuojate į aukštos kokybės sūkurinę vonią ir jos sistemas, būtinai pasinaudokite savaiminio išsivalymo privalumu, kuris užtikrina, kad vamzdžiai būtų išvalyti po kiekvieno naudojimo.

Taip pat pasinaudokite vienu naudingu patarimu: jei norite panaudoti putojančią priemonę sūkurinėje vonioje, verčiau išjunkite purkštukus, kadangi burbuliukai greitai sąveikauja su vandens srove. Dėl šios priežasties susidarys didžiulis burbulų kalnas, kuriam išnykti gali prireikti daugiau nei kelių valandų.
Bet kuriuo atveju masažinės vonios ir jų sistemos yra puiki investicija, kurios nusipelnė daugelis žmonių.

.

.

Užsakymo Nr. 211028

Rašyti komentarą