Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutiškis narkotikų prekeivis kvaišalus slėpė miškuose

Publikuota: 2021 spalio 20 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai sulaikė asmenį, kuris miškuose, Klaipėdos rajone, slėpė ir laikė didelį kiekį, kaip įtariama, narkotinių (psichotropinių) medžiagų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

28-erių Šilutės miesto gyventojas buvo ypatingai atsargus – didelius kvaišalų kiekius slėpė miškuose įrengtose slėptuvėse. Pareigūnai slėptuvėse rado ir paėmė apie 0,5 kg, kaip įtariama, narkotinių (psichotropinių) medžiagų – kokaino ir ,„Ecstasy“ tablečių.

Ikiteisminio tyrimo medžiagoje, atliekant pirminius veiksmus, nedelsiant buvo atliktos kratos įtariamojo namuose. Per kratą pareigūnai vyro namuose rado ir išėmė grynųjų pinigų įvairia valiuta.

Įtariamajam neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą