Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Ko galima tikėtis iš Samsung šaldytuvų?

Publikuota: 2021 rugsėjo 15 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Rinkdamiesi šaldytuvą visuomet atsižvelgiame į jo prekinį ženklą – priklausomai nuo gamintojo, galima tikėtis atitinkamų ypatybių. Itin daug dėmesio visuomet susilaukia puikiai visiems pažįstamos kompanijos Samsung siūlomi modeliai. Jei vis dar svarstote, ar verta į juos investuoti, siūlome susipažinti su pagrindinėmis jų funkcijomis ir ypatybėmis.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Aukšta kokybė

Ilgametė patirtis ir nuolatinis siekis tobulėti lėmė tai, jog šaldytuvai Samsung daugelyje pasaulio valstybių yra vieni populiariausių. Jie dažnai apibūdinami kaip patikimi ir retai gendantys – apie tokias savybes svajoja daugelis iš mūsų. Be to, kompanija siūlo šios įrangos modelius labai skirtingiems biudžetams: jų asortimente galima rasti tiek visiškai paprastų, tiek naujausiomis funkcijomis aprūpintų įrenginių.

Apsauga nuo šerkšno susidarymo

Automatine „No Frost“ atitirpinimo sistema yra aprūpinti praktiškai visi šios kompanijos šaldytuvai. Jos veikimo principas labai paprastas: geresnė oro cirkuliacija užtikrina pastovią temperatūrą ir neleidžia kauptis ledui. Tokios technologijos dėka sparčiau pasiekiama tikslinė temperatūra, pailgėja šaldymo sistemos tarnavimo trukmė, sumažėja elektros energijos sąnaudos ir, žinoma, nebereikia patiems rūpintis šaldytuvo atitirpinimo darbais.

Tolygus vėsinimas

Šaldytuvai, kurie naudoja „All-Around Cooling“ technologiją, užtikrina gerą atšaldymą, nepriklausomai nuo to, kurioje vietoje bus sudėti produktai. Vėsus oras cirkuliuoja per įvairiose vietose išdėstytas ventiliacijos angas (taip pasiekiami visi įrenginio kampai), o temperatūra yra nuolat tikrinama. Tai reiškia, kad visos lentynos yra vėsinamos tolygiai ir efektyviai, o produktai dėl to ilgiau išlieka švieži.

Patogus produktų organizavimas

Siekiant užtikrinti kuo patogesnį šaldytuvo naudojimą, gamintojai pasitelkia įvairiausius sprendimus. Vienas iš jų – slankiojanti lentynėlė, kuri leidžia lengvai pasiekti net ir tuos produktus, kurie yra tolimiausiame kampe. Taip pat galima rasti šaldytuvų, kurie turi talpesnes, gėrimams pritaikytas dureles ar papildomas lentynėles, skirtas įvairiausiems produktams. Pasirinkę tokius modelius, šaldytuve nesunkiai galėsite palaikyti tvarką.

Kompresorius su skaitmeniniu apgręžimu

Nors ir sutinkamas ne visuose modeliuose, šis kompresorius gali pasiūlyti ne vieną solidų privalumą. Tokia detalė automatiškai kontroliuoja darbo spartą, atsižvelgdama į šaldymo poreikius – dažniausiai naudojami bent keli skirtingi lygiai. Tai užtikrina mažesnį energijos suvartojimą, garantuoja tylesnį darbą ir netgi ilgesnę buitinės technikos trukmę.

Stilingas dizainas

Nors ši ypatybė gali pasirodyti ne pati svarbiausia, reikia pripažinti, jog šaldytuvas tampa svarbia virtuvės interjero dalimi. Suprasdami tai, gamintojai siūlo elegantiškus, lengvai į bendrą aplinką įsiliejančius modelius – dėl jų derinimo tikrai neturėsite papildomų rūpesčių. Tiesa, galima atrasti ir ryškesnių variantų, kurie gali pagyvinti pabodusį stilių. Visus juos galite apžiūrėti Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudę čia.

Tai – pagrindinės, tačiau ne vienintelės ypatybės, kuriomis gali nustebinti šios garsios kompanijos šaldytuvai. Jei ieškote įrangos, kuri būtų praktiška, kokybiška, stilinga ir funkcionali, iš tiesų verta peržvelgti jos asortimentą.

.

.

Užsakymo Nr. 210915

Rašyti komentarą