Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Laisvos vietos Batėgalos senelių namuose

Publikuota: 2021 rugsėjo 09 Kategorija: Paslaugos, Reklama

Prasta savijauta ir vienatvė rodos yra neišvengiama senatvėje. Visgi reikia pripažinti, jog to tikrai galima išvengti. Kiekvieno žmogaus pareiga yra pasirūpinti mylimu vyresnio amžiaus žmogumi. Na, bet ne kiekvienas turi galimybę tinkamai atlikti šį darbą. Kai kuriems senjorams reikalinga nuolatinė priežiūra, todėl nelieka nieko kito, kaip tik atiduoti senelių priežiūrą profesionaliems slaugytojams.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Šis variantas dažniausiai išgąsdina tiek artimuosius, tiek pačius senolius, tačiau neužilgo kiekvienas supranta, jog tai geriausias jų priimtas sprendimas. Iki šiol daugeliui senelių globos namai asocijuojasi su griežtu režimu, nekokybiškai, pigiai įrengtomis patalpomis, kuriose remontas buvo atliktas prieš kelis dešimtmečius. Toks požiūris klaidina žmones, kadangi šiuolaikiškose senelių namuose senjorai yra pasitinkami besišypsančių slaugytojų moderniose patalpose. Batėgalos senelių namai visai neseniai pravėrė duris senjorams, todėl galima pasidžiaugti, jog čia vis dar yra laisvų vietų. Jeigu esate senjoras ir norite orios senatvės, tuomet Batėgalos senelių namai yra tinkamiausias pasirinkimas jums. Laisvos vietos Batėgalos senelių namuose yra ribotos, todėl paskubėkite jas užsiimti, kol neužėmė kiti.

Ką siūlo senelių namai ir kiek tai kainuoja?

Batėgalos senelių namai yra įkurti idealioje senjorams lokacijoje. Čia ne tik neteks kęsti miesto šurmulio, bet ir bus galima kvėpuoti gaiviu oru, kuris nepriterštas transporto priemonių. Šie senelių namai yra moderniai įrengti, todėl galite net nesijaudinti, jog jums čia patiks. Šiuolaikiškai įrengtos ne tik bendros patalpos, bet ir miegamieji kambariai. Jie yra dviviečiai, triviečiai ir keturviečiai. Taigi, atsižvelgdami į poreikius ir galimybes, senjorai gali patys pasirinkti, kiek kambariokų nori turėti. Moderniai įrengtuose kambariuose yra funkcinės lovos, televizoriai, erdvios spintos ir kiti privalumai. Apgyvendinimo šiuose namuose kaina prasideda nuo 1 200 eurų. Už šią kainą senjorai gauna ne tik kokybišką apgyvendinimą, bet ir profesionalią priežiūrą. Batėgalos senelių namuose dirba slaugytojai, kurie pasirūpina gyventojų sveikata. Senjorų namai siūlo seneliams orią ir linksmą senatvę. Jeigu norite užuot leidę dienas nepakenčiamoje vienatvėje leistis į nuotykius ir susipažinti su kitais įdomiais senjorais, tuomet jau dabar galite apsigyventi Batėgalos senjorų namuose. Laisvos vietos Batėgalos senelių namuose vis dar yra, tad paskubėkite ir užimkite ją!

.

.

Užsakymo Nr. 210909/1

Rašyti komentarą