Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip dažyti antakius su kava

Publikuota: 2021 rugsėjo 02 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Praėjusį mėnesį su mama nusprendėme išbandyti keletą natūralių antakių dažymo būdų. Pirmasis rastas būdas, kaip nuspalvinti antakius kava, mums netiko. Tačiau sugalvojusios savo metodą, atradome geriausią būdą, kaip nuspalvinti antakius kava nenaudojant antakių dažų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Esame tikrai patenkinti rezultatais, gautais naudojant šį metodą, kaip natūraliai nuspalvinti antakius kava! Mūsų antakiai gerokai tamsesni, o spalva išsilaikė gana ilgai! Labai smagu, kad nereikia kasdien tepti makiažo, kad patamsintum antakius. Be to, šis metodas yra visiškai natūralus ir labai nebrangus.

Natūralus antakių tonavimas

Antakiai yra išskirtinis bruožas, kuris gali iš tiesų pakeisti jūsų išvaizdą. Kai buvau jaunesnė, mano antakiai būdavo tamsesni, o su amžiumi jie, atrodo, šviesėja. Mano mama, kuri visada turėjo šviesius plaukus ir antakius, pastebėjo, kad su amžiumi jos antakiai taip pat pašviesėjo.

Prieš kelias dienas mama užsiminė, kad nori pabandyti nusidažyti antakius vietinėje kirpykloje. Tuomet paklausiau, ar prieš juos dažydama ji pirmiausia nepabandytų ko nors natūralaus, o ne iškart rinktųsi kažką tokio kaip antakių dažai.

Rekomenduojame: APRAISE® profesionalūs antakių ir blakstienų dažai,Nr. 3.1, šviesiai rudi, 20 ml iš Vitrinapro.lt.

Namuose plaukus dažau natūraliais būdais – juodųjų graikinių riešutų plaukų dažais ir kava, tad pagalvojau, kad gal galėtume vieną iš šių būdų išbandyti jos antakiams ir pažiūrėti, ar tai veikia.

Pirmasis metodas, kurį naudojome antakiams dažyti su kava

Pradėjusi internete ieškoti, kaip nuspalvinti antakius kava, aptikau straipsnį, kuriame žingsnis po žingsnio buvo aprašyta. Skambėjo gana paprastai ir viskas, ko reikia, buvo kavos tirščiai, kokosų aliejus ir medus. Laikydamiesi nurodymų, mišinį užtepėme ant mamos antakių. Deja, jos antakiams nuspalvinti tai visiškai nepadėjo.

Pažvelgus į mišinį, nelabai suprantama, kad jis galėtų veikti. Kavos tirščiai negali ištirpti kokosų aliejuje, todėl iš jų neišsiskiria jokia spalva. Pradėjau domėtis, ar jų metodas, kaip nuspalvinti antakius su kava, kam nors veiksmingas.

Sugalvojome savo būdą, kaip nuspalvinti antakius kava

Kai rengiau receptus savo elektroninei knygai „Pasidaryk makiažą pati“, atradau, kad vienas geriausių natūralių būdų gauti dirbtinį įdegį – naudoti tirpią kavą. Tada pagalvojau, kad turi būti būdas sugalvoti, kaip naudojant kavą nuspalvinti antakius, nes ji taip gerai tinka odai tamsinti.

Išėjome nusipirkti tirpios kavos iš maisto prekių parduotuvės. Tokią, kokią nusipirkau, sudaro keli vienkartiniai tirpios kavos pakeliai. Tris vienkartinius paketėlius supyliau į puodelį ir įpyliau tiek karšto vandens, kad apsemtų kavos tirščius. Kava turi būti gana tirštos konsistencijos, kaip medus. Mišinį išmaišiau ir palikau puodelyje pastovėti kelias valandas.

Pasidaryk pats kavos antakių atspalvį – pasigaminkite kavos antakių atspalvį iš kavos tirščių ir vandens.

Palikus kavą puodelyje ant prekystalio kelioms valandoms, mišinys tapo labai tamsus. Puikiai tinka tonuoti antakius su kava!

Mano mama vatos tamponėliu užtepė mišinį ant antakių ir va, jie atrodė puikiai! Tada, norėdama padėti pašalinti kavos gumulėlius, ji antakius nuvalė vienkartiniu blakstienų makiažo šepetėliu.

Kiek laiko išlieka kavos atspalvis?

Antakių kavos atspalvis išsilaikė apie vieną – dvi savaites. Jis nėra ilgalaikis, tačiau tai puiki alternatyva kasdieniam makiažo naudojimui.

Jei antakius tikrai dažnai šveitėte muilu ir vandeniu, spalva gali išblukti greičiau.

Kaip galite pakeisti antakių atspalvį?

Kai gaminome kavos atspalvio mišinį, išbandėme jį skirtingu metu, kad išsiaiškintume, kaip išgauti geriausią atspalvį. Kuo daugiau kavos tirščių įdėsite į mišinį, tuo tamsesnis bus mišinys. Be to, jei naudosite mažiau vandens, atspalvis taip pat bus tamsesnis. Įpylus daugiau vandens į kavą, kava bus atskiesta ir spalva nebus tokia tamsi.

Kitas veiksnys, kurį nustatėme, buvo tai, kiek laiko palikome vandens ir kavos mišinį stovėti ant prekystalio. Kai pabandėme kavą iškart po jos pagaminimo, ji nebuvo tokia tamsi, kokia buvo palikus ją lauke ir leidus keletą valandų pastovėti. Vieną kartą leidome mišiniui pastovėti per naktį ir jis tapo tikrai labai tamsus.

.

.

Užsakymo Nr. 210902

Rašyti komentarą