Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Rugsėjo mėnesį – išskirtinis policijos dėmesys vaikų saugumui

Publikuota: 2021 rugpjūčio 30 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Rugsėjo mėnesį, prasidėjus naujiesiems mokslo metams, Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sieks tinkamai užtikrinti jaunųjų eismo dalyvių saugumą keliuose.

Kaip ir kiekvienais metais, policijos pareigūnai ypatingą dėmesį skirs prie švietimo ir ugdymo įstaigų esančioms gatvėms ir pėsčiųjų perėjoms.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Policijos pareigūnai taip pat tikrins moksleivių vairuojamas transporto priemones, organizuos trumpalaikius reidus prie mokymosi įstaigų, tikrins maršrutinių autobusų ir kitų transporto priemonių, vežančių vaikus į mokyklas ir iš jų, vairuotojų blaivumą bei stebės jaunimo pamėgtas susibūrimo vietas.

Po vasaros atostogų sugrįžę moksleiviai būna išsiblaškę ir atpratę nuo intensyvių eismo sąlygų, todėl vairuotojų ir kitų eismo dalyvių prašoma pirmomis rugsėjo dienomis būti itin dėmesingais ir kantriais bei atkreipti ypatingą dėmesį į mažuosius, kurie tik mokosi būti savarankiškais eismo dalyviais. Vairuotojai raginami būti itin atidūs važiuojant pro mokyklas ar ikimokyklinio ugdymo įstaigas.

Linkėdami, kad šventinės nuotaikos netemdytų nemalonūs incidentai, pareigūnai ragina visus eismo dalyvius kelyje elgtis atsakingai ir gerbti vienas kitą.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą