Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Planuojantiems vestuves: naudingi patarimai renkantis vestuvių fotografą

Publikuota: 2021 rugpjūčio 19 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Nors vestuvių planavimą įprastai lydi jaudulys ir laukimas, didžioji šventė dažniausiai ateina ir praeina daug greičiau, nei galima įsivaizduoti. Vestuvių metu norime kuo labiau mėgautis kiekviena akimirka, tačiau lygiai taip pat siekiame, kad gražiausi momentai būtų užfiksuoti nuotraukose, kurios leistų ir po daugelio metų sugrįžti į prisiminimus ir dar kartą išgyventi nuostabią patirtį.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tam, kad jautriausios ir ypatingiausios vestuvių akimirkos liktų užfiksuotos profesionaliai, šiame straipsnyje atrinkome ekspertų patarimus, kurie padės išsirinkti kiekvienai porai tinkamiausią vestuvių fotografą.

Nusistatykite biudžetą

Pirmas žingsnis, ką turite nuspręsti prieš ieškodami vestuvių fotografo, yra vestuvių fotografijoms skiriamas biudžetas. Nuo jūsų turimų finansų priklauso, kokio lygio vestuvių fotografas dirbs jūsų vestuvėse, kokio tipo fotosesijas organizuosite.

Panaršykite internete, kad turėtumėte bendrą supratimą, kokie vidutiniai vestuvių fotografo darbo įkainiai. Atkreipkite dėmesį į fotografų siūlomas paslaugas, paslaugų paketus. Apgalvokite, kokio tipo ir kiekio vestuvių fotografijų norėtumėte – nuo to priklausys tiek fotografo darbo krūvis, tiek darbo įkainis.

Apgalvokite vestuvių fotografijų stilių

Vestuvių fotografijų stilių būna pačių įvairiausių, tačiau ieškant tai, kas jums tiktų, vertėtų vadovautis stiliaus pojūčiu, o ne mados tendencijomis. Įsivertinkite savo skonį ir apgalvokite, kokio stiliaus fotografijų norėtumėte. Nepamirškite, jog nuotraukos bus vestuvių prisiminimu ne vienerius metus, todėl vertėtų orientuotis į tai, kas jums patiktų ir praėjus dešimtmečiui.

Atidžiai įvertinkite sudominusių fotografų darbus

Rinkdamiesi vestuvių fotografą, peržvelkite ne tik geriausius sudominusių fotografų darbus, tačiau bent kelis jų vestuvių albumus. Paprašykite, kad fotografai pateiktų ir naujausius savo darbus.

Įsivertinkite, ar užfiksuotose vestuvių akimirkose jaučiamas emocinis poveikis, ar fotografo „akis“ geba užfiksuoti jautriausias, ypatingiausias akimirkas. Pagalvokite, jei tai būtų jūsų nuotraukų albumas – ar tokios nuotraukos tenkintų jūsų lūkesčius?

Užsisakykite bandomąją fotosesiją

Išsirinkus keletą sudominusių vestuvių fotografų, itin rekomenduojama ne tik susitikti gyvam pokalbiui ir bendradarbiavimo aptarimui, tačiau ir bandomajai fotosesijai. Bandomoji fotosesija leis atpažinti, ar su fotografu jaučiatės komfortabiliai, bei įsitikinti, ar fotografo darbo specifika ir jo nuotraukų stilius – jums prie širdies.

Be to, bandomoji fotosesija leidžia užmegzti tarpusavio ryšį, todėl vestuvių metu jausitės daug labiau atsipalaidavę, o nuotraukose atrodysite natūraliau.

Pasirinkite žmogų, kuriuo pasitikite

Pasirinkite vestuvių fotografą, kuris būtų sąžiningas, draugiškas ir organizuotas. Tai bus žmogus, kuris praleis visą dieną ar net kelias šalia jūsų, dėl to itin svarbu, kad galėtumėte juo pasitikėti. Tik su tokiu žmogumi vestuvių dieną nejausite papildomų rūpesčių.

Be to, naudinga prieš bendradarbiavimą pasirašyti sutartį, kurioje aptartumėte abiejų šalių teises ir pareigas. Sutartis leis apsidrausti nuo galimų netikėtumų ir lengviau išspręsti problemines situacijas.

.

.

Užsakymo Nr. 210817

Rašyti komentarą