Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Profesionalus estetinis plombavimas

Publikuota: 2021 liepos 02 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Sveikata

Reikalingas estetinis plombavimas? Kaina už šią procedūrą atitiks jos kokybę, todėl galėsite būti tikri, jog mokate pinigus pagal jos vertę. Plombuoti dantis estetiniu būdu yra nelengva, šis darbas reikalauja dar didesnio meistriškumo, nei įprastas dantų plombavimas. Skaitydami toliau sužinosite apie estetinio plombavimo privalumus ir kodėl verta pasinaudoti šia procedūra.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Aukšta estetinių procedūrų kokybė

Estetinio plombavimo metu dar daugiau dėmesio skiriama nepriekaištingai dantų išvaizdai atkurti. Dantys plombuojami parenkant tikslų plombos atspalvį, tikslingai šlifuojant paviršius ir priderinant juos prie likusių dantų išvaizdos, todėl plombos yra visiškai nematomos, dantys atrodo kaip tikri ir niekada netaisyti. Tai patikimas ir puikus sprendimas tiems, kurie nori turėti ne tik sveikus, bet ir gražius dantis.

Greiti ir patikimi rezultatai

Naudojant modernią klinikoje esančią estetinės odontologijos įrangą ir įrankius pasiekiami patys geriausi ir greičiausi įmanomi rezultatai. Šiais laikais, technologijoms tobulėjant, estetikos procedūrų kokybė ir greitis auga vis labiau, todėl galima greitai ir nesunkiai pasirūpinti gražiais dantimis, nesudėtingas tampa ir estetinis plombavimas. Kaina už bet kurią estetinę procedūrą nėra maža, kadangi tai aukšto meistriškumo lygio darbas, tačiau investuoti į tai tikrai verta, kadangi pasieksite pačius geriausius dantų grožio, o tuo pačiu ir sveikatos rezultatus.

Įprasto estetinio plombavimo neužtenka, todėl norint geresnių rezultatų, klinikoje dar yra teikiamos kitos estetinės odontologijos paslaugos, viena populiariausių yra dantų balinimas. Tiesa, prieš visas estetines procedūras dar svarbu pasirūpinti profesionalia burnos ertmės higiena, kuri tampa paruošiamąja procedūra būsimoms estetinėms procedūroms. Tik pašalinus iš burnos ertmės visas apnašas galima imtis sudėtingesnių grožio procedūrų.

Atvykus į kliniką Jus aptarnaus patyrę konkrečiai estetinės odontologijos srities specialistai, dirbantys išimtinai su dantų estetika. Kiek apsilankymų reikės, priklauso nuo konkrečios burnos ertmės sveikatos būklės. Dažniausiai reikalingi keli apsilankymai, po kurių pasiekiami maksimalūs rezultatai.

Profesionalaus estetinio plombavimo kaina, kuri nepasirodys per didelė! Patyrę specialistai pasirūpins nepriekaištingu dantų grožiu ir užtikrins pačius geriausius procedūrų rezultatus.

.

.

Užsakymo Nr. 210702

Rašyti komentarą