Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Vairuotojams: policijos reidų grafikas

Publikuota: 2021 birželio 01 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Policija praneša apie birželio mėnesį planuojamas vykdyti prevencines priemones saugiam eismui užtikrinti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Birželio 1-6 d. vyks pavojingo ir chuliganiško vairavimo, manevravimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo kontrolės priemonės.

Birželio 8-11 d. bus vykdoma vairuotojų veiklos, nesusijusios su vairavimu, kontrolė (naudojimasis mobiliojo ryšio priemonėmis vairuojant neturint laisvų rankų įrangos).

Birželio 13 d., 19 d., 16-22 d., 24-27 d., vyks vairuotojų, įskaitant dviračių ir elektrinių paspirtukų, blaivumo, apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų kontrolės priemonės.

Birželio 16-22 d. vyks krovininių automobilių ir autobusų kontrolė bei transporto priemonių vairuotojų blaivumo kontrolės priemonės (inicijuota Europos kelių policijos tinklo ROADPOL).

Birželio 28-30 d. bus vykdoma privalomų saugos priemonių (saugos diržų, saugos šalmų, vaikams skirtų specialių sėdynių (prisegimo sistemų) naudojimo kontrolė.

Pareigūnai ragina vairuotojus keliuose elgtis atsakingai ir visuomet laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų. Saugokite ne tik save, bet ir kitus eismo dalyvius!

Parengta pagal Tauragės AVPK inf.

Sėkmės kelyje!

Rašyti komentarą