Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Šilutėje suaktyvėjo ilgapirščiai

Publikuota: 2021 kovo 30 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Dažniausiai vagis privilioja lengvas grobis – neužsegtos rankinės, iš kišenių akivaizdžiai kyšantys mobiliojo ryšio telefonai ar piniginės.

Vakar Šilutėje nuo ilgapirščių nukentėjo dvi moterys. Viena iš jų – 34-erių Šilutės gyventoja savo piniginės pasigedo darbo vietoje. Moteris pagrobtą piniginę laikė rankinėje, kuri buvo padėta darbo kabinete esančioje spintoje. Deja, kabineto durys tuo metu nebuvo užrakintos. Dėl šios įvykdytos nusikalstamos veikos moteris patyrė 64 eurų nuostolį.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Kita Šilutės gyventoja nukentėjo labiau. 63-iejų moteris pareigūnus tikino, kad piniginę iš rankinės ilgapirščiai galėjo ištraukti jai lankantis prekybos centruose. Moteris vagystės metu neteko 255 eurų.

Norėdami sumažinti tikimybę tapti kišenvagių nusikaltimo auka, pareigūnai ragina gyventojus atidžiai saugoti savo daiktus. Ypač budriems reikėtų būti prekybos centruose.

Pareigūnai primena, kad pinigines ar mobiliojo ryšio telefonus saugiausia laikyti striukių vidinėse kišenėse, venkite vertingus daiktus laikyti užpakalinėse rūbų kišenėse.

Perkant tam tikrus daiktus, patartina nelaikyti ilgai atidarytos piniginės ir nedemonstruoti, kiek šiuo metu pinigų jūs turite, nes tai gali būti viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl būtent jūs tapote ilgapirščių auka

Su savimi nešiokitės tik tiek grynųjų, kiek planuojate išleisti per dieną.

Nelaikykite užrašytų banko prisijungimų kodų piniginėje, nes taip patirtas nuostolis gali išaugti keleriopai.

Būkite budrūs, imkitės visų apsisaugojimo nuo ilgapirščių priemonių ir atidžiai stebėkite savo turtą.

Tauragės AVPK inf.

Rašyti komentarą