Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Jeigu aš būčiau Pozingis…

Publikuota: 2021 kovo 18 Kategorija: Nuo'monės

Iš gyvenimo paraščių.

Šilutiškiai tarė žodį: 276 – už žiedinę sankryžą Šilutės senamiestyje, 330 – prieš.
Kai kas jau suskubo pasidžiaugi: „Mes laimėjome!“
Bet ar tikrai kas nors ką nors laimėjo?

Jeigu aš būčiau Pozingis…

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Nepaisant vietos valdžios nepastangų kuo plačiau nušviesti visuomenę apie konsultavimąsi elektroninėmis ryšių priemonėmis dėl žiedinės sankryžos Lietuvininkų-Tilžės-M. Jankaus gatvių sankryžoje Šilutės mieste, taip pat dalies gyventojų negalėjimo arba negebėjimo praverti „Elektroninius valdžios vartus“, kad pareikštų savo nuomonę, 606, – būtent tiek gyventojų pareiškė savo nuomonę, – nekokie duomenys.
Kitaip sakant, beveik nieko.
Dar kitaip sakant, daugumai šilutiškių ant visko nusispjauti.
Tai ženklas vietos valdžiai, kad laikas veikti.
Ji tam ir išrinkta, kad spręstų už tuos, kuriems viskas dzin, tiesa?
Todėl jeigu aš būčiau Pozingis…

Nesirkite ir jūs.

Kaip visada…
Pozin- tfu! – Orestas

P.S. Ką dėl žiedinės sankryžos projekto žada daryti vietos valdžios vyrai, turėtų (tikiuosi) paaiškėti, kai sulauksiu atsakymo į paklausimą.

6 skaitytojų komentarai
as 2021 kovo 18d., 13:2983.179.81.130
apsaugok viešpatie nuo to, kad būti svirduliu….

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 11 Thumb down 3

Atsakyti

Manau kad 2021 kovo 19d., 07:425.20.106.18

Zmones nepuola balsuoti uz kazkoki projekta, nes nesitiki, kad valdzioje gali buti tokie klounai, kurie del eismo pagerinimo mieste lauks balsavimo rezultatu . Tai tiesiog kvaila iki nualpimo.As irgi noreciau kad mano gatve nevazinetu nevietiniai. Gal prabalsuokime? Mano gatves zmones balsuos mano pasiulyma palaikydami, kitiems bus dzin ir as laimesiu. Dieve mano, galima pagalvoti kad pasaulis eina is proto, su Silutes valdzia avangarde. As manau kad eismo saugumas NIEKUOM NESUSIIJES SU BALSAVIMAIS, LIAUDIES PAMASTYMAIS, POZICIJOMIS/OPOZICIJOMIS. Tai techninis reikalas. O tai ziurek dar issibalsuosime Siluteje eisma kairiaja kelio puse. Arba kad mums reikalingas tikrasis karalius- pvz tas plunksnuocius kur dvirati vis pririsa prie savivaldybes. Nejuokinkim Lietuvos gerbiamieji.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 13

Atsakyti

Anal- itikas 2021 kovo 19d., 13:2078.62.27.35
Nėra čia jokio saugumo poreikio. Šilutėje kone absoliučiai visi važinėja lėtai ir nėra kur išsitiesti greitam važiavimui. Žiedinė sankryža tai buvo patogus planas pasipinigauti tiek valdžiai tiek rangovams, o tai kad visi suks ratelius degins kurą, terš aplinką be jokio tikslo niekam nė motais. Gal kada vėl bus projektas ir pinigėliai viską atstatyti kaip buvo, vizgi senamiestis.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 9 Thumb down 4

Atsakyti

Rex 2021 kovo 19d., 14:0084.15.184.165

Dar ir spaudoje rašė, kad policija taip pat yra už saugumą toje sankryžoje. Vadinasi, žiedas yra būtinybė, nes jus geriausiai mieste reguliuoja eismą, pažiūrėkim Cintjoniškių yra 3 žiedai, anksčiau tose vietuose būdavo eismo problemų. Įrengus žiedą išsisprendė visos eismo ir saugumo problemos.

Nemėgstamas. Įvertink komentarą: Thumb up 3 Thumb down 11

Atsakyti

deja 2021 kovo 19d., 16:5086.38.173.149

kai esi gimęs asilu, nebūsi niekada arkliu, o tuo labiau Pozingiu….

Įvertink komentarą: Thumb up 5 Thumb down 2

Atsakyti

scripca 2021 kovo 21d., 13:5188.119.37.255
Specialiai perskaičiau eismo saugumo statistiką ir analizę šitoje vietoje pagal pateiktus linkus.Daugiausiai įvykių yra RAMBYNO zonoje.Perskaičiau įdėmiai ir eismo saugumo specialistų rekomendacijas.Pirmumo eile jie rekomendavo žiedinę sąnkryžą,bet atsižvelgiant į senamiesčio ir istorinius aspektus ,pasiūlė ir kitą variantą be žiedo.KODĖL šito plačiau niekas neaptarinėjo?O esmė saugumo-saugios perėjos su salelėmis ir teisingas horizontalus žymėjimas. P.S.Žiedinė sankryža geriau(RANGOVUI).Tik vaizdelis žiauriai nekoks.

Patinkantis. Įvertink komentarą: Thumb up 10 Thumb down 0

Atsakyti

Rašyti komentarą