Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip ir kuo puošimės 2021 metais?

Publikuota: 2020 gruodžio 21 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Nereikia ir sakyti – įvairiausi papuošalai tikrai yra geriausi merginų draugai. Taigi, nieko keista, kodėl dažna jų turi ypač daug. Tačiau kad ir kiek jų beturėtų, dažna nepraleidžia progos palepinti save nauju papuošalu. Nereikia pamiršti, kad papuošalai, kaip ir kitoms stiliaus detalėms, galioja tam tikros tendencijos. Tad natūraliai kyla klausimas, o kuo ir kaip puošimės 2021–aisiais?

Skubame įvardinti svarbiausius akcentus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Prieš pradedant dalintis įžvalgomis, kokius papuošalus reikėtų rinktis 2021 metais, pirmiausia reikėtų prisiminti, kad tikrai galios tam tikros klasikinės, nesikeičiančios taisyklės. Ko gero, puikiai žinote, kad prie suknelės ar palaidinės per vieną petį tikrai nederėtų rinktis sunkių, masyvių, dėmesį atkreipiančių papuošalų, nes pati suknelė jau yra išskirtinė, tad galima apsiriboti tik kuklia grandinėle. Jeigu dėvima suknelė be petnešėlių ar samčio formos iškirptę turinti suknelė, tokiu atveju galima elgtis priešingai, kadangi atsiveria itin daug erdvės papuošalams, todėl tikrai galite dabintis sunkiais, dideliais, masyviais vėriniais (žinoma, jei tik kuriamas šventinis, išskirtinis, vakarinis įvaizdis). Na, o tuo atveju, jei bus dėvima Halter iškirptę turinti suknelė, tai derėtų nepamiršti, kad kaklo papuošalai apskritai nebus reikalingi, tačiau tikrai verta pasipuošti masyvia apyranke ar lankeliu. Na, o mes tik primename, kad visai nesvarbu, kokio tipo suknelės yra jūsų mėgstamiausios, prie jos tinkantį papuošalą tikrai surasite, jei tik užsuksite į https://pigu.lt/lt/grozis-ir-mada/papuosalai/kaklo-papuosalai.

Nereikia ir sakyti – auskarai tikrai yra vienas mėgstamiausių merginų bei moterų papuošalų. Atsižvelgiant į tai, kad jie yra ypač įvairių stilių, spalvų, formų bei dydžių, nesunkiai galima rasti auskarus, tinkančius bet kokiu atveju: tiek kuriant šventinį, tiek kasdienį įvaizdį; tiek trumpų, tiek ilgų plaukų savininkėms ir t.t. Dar daugiau, ar žinojote, kad būtent tai, kaip turėtų atrodyti gražiausi auskarai, sukelia ypač daug įvairių diskusijų merginų pokalbių metu. Vienos tvirtina, kad gražiausi yra subtilūs, nedideli auskarai, tačiau taip pat netrūksta ir tokių, kurios sako, kad auskarai turi būti sunkūs, masyvūs bei pastebimi iš toli. Tačiau, kad ir kokios nuomonės bebūtumėte jūs, turime jums itin puikią žinią – kitais metais bus madingi bet kokio dydžio moteriški auskarai. Taigi, jau dabar galite įsigyti labiausiai patinkančio dydžio auskarus ir žinosite, kad papildžiusios jais savo kuriamą įvaizdį atrodysite iš tiesų puikiai ir madingai.

Tikrai nė vienai dailiosios lyties atstovei nereikia sakyti, kas yra papuošalų rinkinys. Tai – skirtingi papuošalai (koljė, auskarai, žiedas ir t.t.), turintys tų pačių savybių, pavyzdžiui, pagaminti iš tų pačių medžiagų, tos pačios spalvos, to paties stiliaus ir t.t. Nesunku pastebėti, kad papuošalų rinkiniai yra itin mėgstami dėl kelių priežasčių: visų pirma, jie padeda išlaikyti stilistinę harmoniją kuriant įvaizdžius, antra – pirkdamos rinkinį, sutaupote labai daug laiko (praktika rodo, kad dailiosios lyties atstovės kur kas greičiau išsirenka papuošalų rinkinį nei kelis skirtingus papuošalus). Na, o mes jums turime iš tiesų puikią naujieną – 2021- aisiais papuošalų rinkiniai ir vėl bus labai madingi. Tad, jei esate jų gerbėja, pats metas jau dabar palepinti save nauju papuošalų rinkiniu.

Kalbant apie papuošalus, svarbiu kriterijumi tampa ir tai, iš ko jie yra pagaminti. Belieka tik pridurti, kad 2021 metais ypač madingi bus papuošalai iš odos, plastiko bei nebrangių metalų. Papuošalų tikrai niekada nebus per daug – jie ne tik papildo kuriamus įvaizdžius, bet ir leidžia išsiskirti iš minios. Tad pats metas papildyti jų dėžutę, atsižvelgiant į 2021 metų tendencijas.

Užsakymo Nr. 201221

Gelinis lakavimas

Rašyti komentarą