Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip pasiruošti žiemai?

Publikuota: 2020 gruodžio 15 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Nors žiemos šiais laikais nebėra tokios šaltos ir žvarbios, šis laikotarpis daugeliui vis vien asocijuojasi su tamsa, prastais orais, o kartais – ir su ne tokia pakilia nuotaika. Visgi, jeigu apgalvosite kelis esminius aspektus, liečiančius tiek buitį, tiek ir Jūsų pačių savijautą, bet kokias žiemos išdaigas pasitiksite iš anksto pasiruošę.

Pateikiame pagrindinių pasiruošimo darbų sąrašą – pasitikrinkite, ar visus juos jau spėjote atlikti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Suteikite namams jaukumo

Nors žiemą daugeliui iš mūsų rūpi tik kalėdinės dekoracijos, iš tiesų interjerą pravartu atnaujinti taip, kad net ir nuėmus visas puošmenas, jaukiai galėtume sulaukti po truputį artėjančio pavasario. Tam galite pasitelkti maloniai nuteikiančius namų kvapus, šiluma spinduliuojančias žvakes ar kitas su jaukumu asociacijas keliančias interjero detales. Malonesnę aplinką gali užtikrinti ir dekoratyvinės pagalvėlės bei minkšti pledai, kurie ypač pravers tuomet, kai leisite laiką prie televizoriaus. Panašių idėjų tikrai sugalvosite ir daugiau – pasirūpinkite, kad laikas namuose šiuo laikotarpiu būtų kuo malonesnis.

Suplanuokite išvykas į gamtą

Jei anksčiau žiemos laikotarpiu išvykdavote poilsiauti į šiltus kraštus, labai tikėtina, jog dėl besitęsiančio karantino šiemet tokių planų teks atsisakyti. Visgi, tai nereiškia, kad privalote užsidaryti namuose – mūsų šalyje taip pat apstu gražių vietų, kurias verta apžiūrėti net ir žiemos periodu. Šiek tiek pasidomėkite tokiais lankytinais objektais ir bent kelis žiemos savaitgalius paskirkite naujiems atradimams – tuomet šis periodas prabėgs kur kas greičiau. Žinoma, šiuo atveju labai svarbu pasirūpinti tinkama avalyne ir apranga: šios detalės Jums leis pamiršti apie blogą orą.

Daugiau dėmesio skirkite sau

Kai oras už lango nedžiugina, ir mes patys greičiau prarandame gerą nuotaiką ir motyvaciją, tačiau jeigu turėsite aiškų dienos planą ir nepamiršite savęs palepinti, su tokiu žiemos šalutiniu poveikiu tikrai pavyks susitvarkyti. Ypač svarbu išlikti pakankamai aktyviems: idealiu atveju reikėtų užsiimti treniruotėmis namuose, tačiau jeigu žinote, jog sportas ne Jums, pasistenkite bent jau šiek tiek pasivaikščioti. Pakankamai laiko skirkite ir kitoms mėgstamoms veikloms – nesvarbu, ar tai bus gaminimas, ar knygos skaitymas, svarbiausia, kad toks užsiėmimas nuteiktų Jus pozityviai.

Pasirūpinkite savo automobiliu

Taip, žieminėmis padangomis apsirūpinti turėjome jau šiek tiek anksčiau, tačiau tikriausiai sutiksite, jog žiema vairuotojams dažniausiai nepagaili ir kitų staigmenų. Visgi, jei būsite joms pasiruošę iš anksto, jokie netikėtumai nesukels papildomo streso. Ypač svarbu bagažinėje turėti priemones, leidžiančias efektyviai nuvalyti automobilio stiklus – dabar prekyboje galima rasti daugybę skirtingų šiam tikslui skirtų produktų. O jeigu vežiositės ir akumuliatoriaus pakrovėją, galėsite būti tikri, kad net ir ilgesnių kelionių metu išvengsite bet kokių nemalonių siurprizų ar bent jau lengvai susidorosite su visais laukiančiais iššūkiais.

Pastiprinkite organizmą

Nors šiltasis sezonas mūsų dažniausiai pernelyg nelepina, atšalus orams saulės spinduliais iš viso nebegalima pasimėgauti. Kadangi šviežiais vaisiais ir daržovėmis taip pat mėgaujamės rečiau, šiuo sezonu netrūksta ir susirgimų, ir organizmo nusilpimų. Nors tai tikrai neskamba labai optimistiškai, Jūs galite tam užbėgti už akių – tereikia pasirūpinti atitinkamais vitaminais ir maisto papildais, kurie kūnui suteiks reikiamų medžiagų ir leis džiaugtis puikia savijauta. Spauskite čia ir sužinokite, kokie vitaminai ir maisto papildai moterims yra reikalingiausi – kai kuriuos iš jų tikrai svarbu įtraukti į savo racioną.

Atnaujinkite garderobą

Tikėtina, kad pagrindinius žieminius drabužius jau esate įsigiję, tačiau kelios papildomos garderobo detalės tikrai nepamaišys. Ypač tuomet, jei iš anksto atliksite spintos reviziją ir išsiaiškinsite, kokių drabužių Jūsų garderobe trūksta labiausiai. Tai šaltais vakarais gali tapti savotiška pramoga, kuri atneš ir teigiamų rezultatų.

Ypač pravartu rinktis sluoksniavimui tinkamus rūbus, pavyzdžiui, įvairias palaidines: plačią jų įvairovę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje arba paspaudę čia. Tačiau taip pat pravers kelnės, tunikos ar bet kokie kiti drabužiai, kurių Jums šiuo metu norisi labiausiai. Užsisakinėkite juos internetu – taip išvengsite nereikalingų kontaktų.

Visos šios užduotys tikrai nepareikalaus didelių pastangų, tačiau Jūs būsite tikri, jog padarėte viską, kad ši žiema praeitų ir smagiai, ir turiningai. Nors gyvename labai neįprastais laikais, tai dar nereiškia, jog negalime jų išnaudoti prasmingai!

.

.

Užsakymo Nr. 201215

Rašyti komentarą