Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

15min.lt: vairuotojas sunkvežimį paguldė taip, kaip blaivas tikriausiai nesugebėtų

Publikuota: 2020 rugsėjo 25 Kategorija: Avarijos, Teisėtvarka

15min.lt nuotr.15min.lt nuotr.

2,64 promilės alkoholio. Tai, ko gero, geriausias atsakymas į klausimą, kaip įmanoma sukelti tokią avariją, kurios metu žmonės, laimė, nenukentėjo.

Sunku įsivaizduoti, kad tokio palyginti senovinio ZIL kabinoje šios avarijos metu buvęs vyriškis, nenorom tapęs kaskadininku, išvengė kraujosruvų ir nubrozdinimų. Tačiau įvykio vietoje nelaimėlį apžiūrėję medikai konstatavo, kad jis ne tik gyvas, bet ir visiškai sveikas: į gydymo įstaigą nuodugnesniam tyrimui nusprendė jo net nevežti.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tuo metu policijos pareigūnai įvykio vietoje negalėjo nepatikrinti vyriškio (gim. 1985 m.) blaivumo. Alkoholio matuoklis šios savybės vairuotojo organizme neaptiko – prietaiso ekrane įsižiebė grėsmingi apie sunkų girtumą bylojantys skaičiai: 2,64 promilės.

Vadinasi, ir byla bus baudžiamoji (kaip žinoma, tik iki 1,5 promilės įpučiantys KET pažeidėjai išsisuka gavę administracinės teisės pažeidimo nuobaudą).

Avarija įvyko ketvirtadienį popiet Šilutės rajone, užmiesčio kelio Vainutas–Tauragė pradžioje. Kaip tokiais atvejais sakoma, lygioje vietoje. ZIL sunkvežimio vairuotojas tiesiog nuvažiavo nuo kelio sankasos ir už griovio vertėsi pievoje. Sunkiasvorė transporto priemonė žnektelėjo ratais į dangų, grėsmingai knežindama kabinos skardas. Tačiau vairuotojas iš šių metalo nuolaužų išsiropštė, kaip minėta, apysveikis.

15min.lt inf.

Rašyti komentarą