Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kaip išsirinkti vidaus ir lauko duris?

Publikuota: 2020 gegužės 21 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Renkantis vidaus ar lauko duris, gana dažnai kyla klausimas, į ką vertėtų atsižvelgti – juk durys yra svarbios ne vien tik dėl saugumo, bet taip pat ir dėl šilumos bei garso izoliacijos, estetikos ir t.t. Įvairių siūlomų durų pasirinkimas šiandien yra tikrai nemažas, tad nieko nuostabaus, jog gana dažnai yra keliamas klausimas, koks sprendimas galėtų būti pats palankiausias.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pigu.lt parduotuvėje yra siūlomas tikrai nemenkas ir lauko, ir vidaus durų pasirinkimas, tad pirmiausia vertėtų nuspręsti, iš kokios medžiagos pagamintos durys galėtų geriausiai pasiteisinti. Pasirinkimo galimybių turime ganėtinai daug, todėl nereikėtų skubėti apsispręsti.

Plastikinės durys

Tokios durys dažnai yra pasirenkamos tuomet, kada siekiama sutaupyti pinigų. Būtent dėl žemos plastikinių durų kainos toks pasirinkimas kadaise buvo itin populiarus, tačiau šiandien plastikines duris nusprendžiama rinktis rečiau. Kad ir koks būtų kokybiškas plastikas, šiltuoju metų laiku durys po truputį ima riestis į vieną pusę, todėl vos po poros sezonų jos gali tapti deformuotomis. Patalpose temperatūros pokyčiai nėra tokie ženklūs, tad plastikinės vidaus durys gali būti tikrai palankiu pasirinkimu: tokios durys atrodo tikrai estetiškai ir nereikalauja ypatingos priežiūros.

Aliumininės durys

Aliumininės durys yra tikrai labai patvarios, tačiau jos neužtikrina pakankamos šilumos izoliacijos. Iš aliuminio pagamintos lauko durys dažniausiai yra pasirenkamos ne gyvenamuosiuose pastatuose, bet viešosios paskirties statiniuose, gamyklose ir t.t.

Plieninės durys

Tokios durys dažniausiai yra pasirenkamos namų išorėje: didžiausias tokių durų privalumas yra tas, kad jos užtikrina pakankamą garso izoliaciją bei yra vienos saugiausių. Plieninių durų pritaikymas yra universalus, tačiau jos dažniausiai pasirenkamos nuosavų namų ir butų gyventojų. Šiandien tokių durų asortimentas yra tikrai labai didelis, todėl duris nėra sudėtinga priderinti prie namų interjero ir eksterjero. Vis dėlto tokios durys turi ir vieną ganėtinai didelį trūkumą – jos neužtikrina pakankamai geros šilumos izoliacijos.

Medinės durys

Medinės durys yra plačiai naudojamos ir pastatų išorėje, ir viduje. Šios durys yra ypatingai vertinamos dėl puikių garso ir šilumos izoliacijos savybių, medinės durys yra nesunkiai priderinamos prie interjero ir eksterjero, o tokių durų pasirinkimas yra tikrai labai gausus. Pigu.lt parduotuvėje rasite iš įvairios medienos pagamintų durų, todėl tikrai atrasite pačius geriausius pasirinkimus. Šioje svetainėje medinės durys yra siūlomos tikrai palankiomis kainomis, todėl galite būti tikri, kad pavyks sutaupyti pinigų.

Stiklo pluošto durys

Nors šios durys yra vienos brangiausių, tačiau pasvarstyti apie tokį pasirinkimą vertėtų dėl kelių priežasčių. Viena jų – tai šių durų ilgaamžiškumas ir patvarumas: tokios durys yra atsparios deformacijai, todėl ir po daugybės metų jos bus išlaikiusios savo estetinę vertę. Taip pat stiklo pluošto durys yra labai saugios bei pasižymi puikiomis garso ir šilumos izoliacijos savybėmis, tad toks pasirinkimas gali būti tikrai palankus.

Durų užsakymas internetu

Lauko bei vidaus durų galite įsigyti ne vien tik fizinėse pardavimo vietose, bet taip pat ir internetu – tokia pasirinkimo galimybė puikiai pasiteisina tais atvejais, kada siekiama sutaupyti laiko ir pinigų. Virtualioje parduotuvėje galima neskubant išsirinkti dominančias duris, įvertinti pagrindinius jų privalumus bei trūkumus, o prireikus galima pasikonsultuoti su pardavėjais, kurie tikrai padės kur kas paprasčiau pasirinkti tinkamiausias duris. Taip pat džiugina ir tai, kad virtualiose parduotuvėse užsakymo pateikimui tenka sugaišti vos kelias minutes: nereikia laukti eilėje, kol galėsite atsiskaityti, o pateikus užsakymą galima būti užtikrintiems, kad durys bus pristatytos pakankamai greitai.

.

.

Užsakymo Nr. 200521

Rašyti komentarą