Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Greičio mėgėjai nemažina apsukų

Publikuota: 2020 gegužės 13 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Per tris dienas Šilutės rajono keliuose policijos „trikojis“ užfiksavo daugiau kaip 550 greičio viršijimo atvejų.

Gegužės 7 d. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, siekdami išsiaiškinti kelių eismo taisyklių pažeidimus, Šilutės mieste ir rajone vykdė leistino važiavimo greičio kontrolę. Tądien pareigūnai greičio matavimo įranga, dar kitaip vadinama „trikoju“, nustatė net 350 pažeidėjų.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Pareigūnai su „trikoju“ į Šilutę užsuko ir gegužės 10 – 11 dienomis. Greitį mėgstančių vairuotojų vos per kelias darbo valandas ir vėl buvo užfiksuota daugiau kaip 200.

Nors dažniausiai vairuotojai leistiną važiavimo greitį viršijo nuo 10 iki 20 kilometrų per valandą, bet pasitaikė ir tikrų „skrajūnų“, kurie leistiną greitį viršijo daugiau kaip 50 kilometrų per valandą. Šiems vairuotojams savo greitį teks išbandyti pėsčiomis, kadangi teisės vairuoti bent keliems mėnesiams jie tikrai neteks.

Pareigūnai dar kąrtą įsitikino, kad daugumai eismo dalyvių kelių eismo taisyklės neegzistuoja. Kai kuriems skubantiems vairuotojams automatiniu būdu išsiųsti protokolai ir surašytos administracinės baudos.

Pareigūnai įspėja, kad ir toliau intensyviai vykdys leistino važiavimo greičio kontrolę, todėl primygtinai prašo laikytis nustatyto greičio, saugoti save ir kitus eismo dalyvius nuo galimų eismo nelaimių kelyje.

Parengta pagal taurage.policija.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą