Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Įprastas lizingas, o gal mini lizingas? Ką rinktis?

Publikuota: 2020 vasario 27 Kategorija: Paslaugos, Reklama, Verslas

Ne paslaptis, kad tie, kurie nori naudotis automobiliu tuomet, kai jo jiems iš tiesų reikia, o ne tada, kai tai daryti leidžia finansinės ar kitos aplinkybės, gali naudotis automobilių lizingu. Tačiau dėmesį verta atkreipti į tai, kad automobilių lizingas gali būti įprastas arba mini. Taigi, šį kartą atsakysime į klausimą, kada verta rinktis įprastą, o kada – mini lizingą.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Įprastas automobilių lizingas – kai domina ilgalaikė galimybė naudotis automobiliu

Bene vienas svarbiausių ženklų, rodančių, kad jums reikalingas įprastas lizingas, yra poreikis naudotis automobiliu ilgą laiką. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad paprastai įmonės, kurios siūlo galimybę naudotis įprastu automobilių lizingu, užtikrina ne trumpesnį kaip vieno mėnesio ir gali tęstis, pavyzdžiui, net iki 48 mėnesių. Taip pat užtikrinama ir solidi rida, pavyzdžiui, 80 000 km, tad galėsite planuoti įvairias keliones. Taip pat svarbu akcentuoti, kad klientui bus siūloma ir daugybė kitų sprendimų, pavyzdžiui, techninė apžiūra bei periodiniai techniniai aptarnavimai, žieminių padangų komplektų bei sezoninių padangų keitimas ir saugojimas, remonto darbų organizavimas ir priežiūra ir t.t. Dar viena gera žinia yra ta, kad nuomos mokestis nekis visą nuomos laikotarpį. Kaip matyti, visi šie sprendimai yra orientuoti į kliento komfortą, t.y., asmuo, kuris naudosis automobilių lizingu, galės išvengti daugybės rūpesčių ir sutaupyti laiko. Aplankykite svetainę ir sužinokite dar daugiau apie įprasto lizingo privalumus.

Kai automobilis reikalingas tik trumpam laikui arba kai norisi įvertinti visas jo galimybes

Tačiau gera žinia yra ir ta, kad mini lizingas taip pat turi savitų privalumų. Iš jų svarbiausias yra tas, kad mini lizingas yra tobulas pasirinkimas, kai transporto priemonės reikia labai trumpam laiko tarpui, pavyzdžiui, vos vienam mėnesiui. Taip pat mini lizingą verta rinktis ir tuo atveju, jei jūsų tikslas yra įvertinti, ar konkretus automobilis gali išpildyti jūsų lūkesčius.

Sakoma, kad svarbiausia – gebėti priimti tinkamiausius sprendimus, o tuomet teliks tik mėgautis patogiu ir maloniu gyvenimu. Tačiau kai sprendimas yra ne vienas, natūralu, kad rasti atsakymą gali būti nelengva. Ne išimtis yra ir įprastas lizingas bei mini lizingas. Kita vertus, šiame tekste pateikti atvejai – puikus būdas identifikuoti, kuris iš šių pasirinkimų geriausiai pateisintų jūsų lūkesčius.

Na, o pabaigai belieka pridurti, kad nors įprastas lizingas bei mini lizingas turi skirtumų, panašumų taip pat yra. Visų pirma reikia akcentuoti, kad visai nesvarbu, kurį iš šių sprendimų pasirinksite, šias paslaugas teikiančios bendrovės pateiks išsamius atsakymus į iškilusius klausimas. Taip pat svarbu akcentuoti, kad tiek įprastas lizingas, tiek mini lizingas yra paprasti ir nesudėtingi procesai, o sutarties sudarymas tikrai nepareikalaus daug jūsų laiko.

.

.

Užsakymo Nr. 200227

Rašyti komentarą