Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Policija ruošiasi atsiskaityti visuomenei

Publikuota: 2020 sausio 15 Kategorija: Teisėtvarka

Policijos nuotr.Policijos nuotr.

Siekiant įgyvendinti kuo glaudesnį policijos, bendruomenių ir kitų institucijų bendradarbiavimą, Tauragėje, Šilutėje, Šilalėje ir Pagėgiuose 2020 m. vasario mėnesį vyks 4 susirinkimai, kurių metu policijos atstovai savivaldybių merams, tarybų nariams ir bendruomenių atstovams pristatys praėjusių metų veiklos rezultatus.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Tauragės, Šilutės, Šilalės ir Pagėgių savivaldybių atstovams ir bendruomenių nariams vietos policijos įstaigos atstovai pateiks veiklos rezultatus nusikalstamumo, teisės pažeidimų prevencijos, viešosios tvarkos užtikrinimo bei nusikalstamų veikų išaiškinimo srityse. Taip pat bus aptarti policijos bendradarbiavimo su vietos bendruomenėmis klausimai, nuveikti darbai ir tolimesnės veiklos gairės.

Policijos veiklos ataskaitų teikimas savivaldybių atstovams ir bendruomenei

Pasiūlymus ir aktualius klausimus, į kuriuos bus atsakyta susirinkimų metu, bendruomenių atstovai ir kiti suinteresuoti asmenys gali pateikti el. paštu: tauragesvpk.vos@policija.lt, greta.kesminaite@policija.lt. Susirinkimų dalyviams taip pat bus suteikta galimybė pasisakyti bendruomenėms svarbiais klausimais bei pasidalinti pasiūlymais dėl bendradarbiavimo gairių.

taurage.policija.lrv.lt inf.

Rašyti komentarą