Sekite m?s? naujienas feisbuke
Drabužiai iš gamtos
                             Saulės ir žemės energetika, UAB "Bera Lt", Lietuvininkų 30, Šilutė, tel. 8 645 42747                             

Kauno „Žalgiris“ gyvai internetu ir televizijoje

Publikuota: 2019 spalio 11 Kategorija: Sportas

Pastarieji sezonai suteikė galimybę įsitikinti, jog „Žalgiris“ ne tik stipriausia komanda Lietuvoje, bet ir tokia komanda, kuri turi labai realias galimybes metant iššūkį Eurolygos grandais laikomiems varžovams. „Žalgiris“ kasmet susigrumia Eurolygoje ir LKL, o fanų dėmesio ypatingai sulaukia „Žalgiris gyvai“ transliacijos internete.

Parama portalui „Šilutės ETA Žinios”, kad išliktų nepriklausomas

Internetu „Žalgirio“ varžybas Eurolygoje galite žiūrėti TVPlay Sports platformoje už 9.99 eur. mėnesiui, šioje platformoje visai paprasta žiūrėti ne vien „Žalgirio“ varžybas, bet ir kitų sporto šakų lygų rungtynes, veržlias futbolo akistatas ir daugumą visų kitų ne mažiau vertingų transliacijų gyvai.

Dažnam tautiečiui greičiausiai yra kuo puikiausiai žinoma, kad LKL „Žalgirio“ svarbiausias varžybas paprastai rodo televizija, tad jokių bėdų nėra, nes transliacijos pasiekiamos neapmokestinamais kanalais. Tačiau kitiems fanams norisi matyti visas „Žalgirio“ varžybas gyvai. Šioje situacijoje galite žiūrėti transliacijas LKL lygos puslapyje, kurioje yra transliuojamos varžybos, bet transliacijos yra pasiekiamos tik Lietuvoje gyvenantiems.

„Žalgirio“ praėjęs sezonas

Paskutinis „Žalgirio“ sezonas LKL vainikuojamas IX paeiliui čempionų titulu. Finalo metu žalgiriečiai nesulaukė „Ryto“ krepšinio klubo rimtesnės atakos, tad ir serija iki 3 laimėjimų baigta „sausu“ rezultatu. Kauno „Žalgirio“ komanda nė neprasidėjus finalui buvo laikoma neginčijama favorite. Po pastarųjų susirėmimų Šarūnas Jasikevičius tryško džiaugsmu dėl savo auklėtinių pasirodymų bei reiškė dėkingumą savo fanams už jų palaikymą.

Vertėtų paminėti, jog „Žalgirio“ pasirodymas tarptautiniu mastu įspūdingas, tačiau į atmintį giliai įsirėžusio bronzinio žygio atkartoti nebepavyko. Tebelaukiant kelių turų Eurolygoje „Žalgiris“ buvo tryliktas, o atkrintamosios nepertraukiamai vis tolo. Tuo momentu nutiko visiškai netikėtas įvykis – reguliarusis sezonas baigtas neturint savo sąskaitoje nė vieno pralaimėjimo – po kojom griuvo „Maccabi“, „Olympiakos“ ar kiti ne mažiau žinomi klubai, įvardijami kaip rungtynių favoritai.

Po kurio laiko tapo aišku, jog tokio rezultato žalgiriečiams užteko, jog dar vienus metus paeiliui patektų į Eurolygos aktrintamąsias. Jose po nepaprastai nuožmios atakos nusileido turkų gigantu laikomas „Fenerbahce“. Žinoma, tokie krepšinio spektakliai Eurolygos metu tebešmėžuos fanų prisiminimuose dar ilgą laiką, o artėjantį sezoną sutrauks ir daugiau šios sporto šakos gerbėjų į areną.

Eurolyga tiesiogiai per lietuvišką televiziją

Nenumaldomai artėja dar vienas sezonas Eurolygoje. Tai reiškia tik viena – lauks jau nauji iššūkiai. Greičiausiai jau visiems yra aišku, jog naujai suburta „Žalgirio“ komanda neabejotinai grumsis dėl pačių geriausių rezultatų, o savo gerbėjus šalyje ir užsienyje turėtų džiuginti įspūdingiausiomis rungtynėmis. Šių varžybų jokiais būdais nederėtų pražiopsoti. Eurolygos varžybas, visai kaip ir kiekvienais metais, transliuos TVPlay kanalas, nors minimas pasirinkimas ir šiais metais yra apmokestinimas. TVPlay kanalas būna apmokestinamų kanalų paketuose pas visus televizijų tiekėjus.

.Tekstai svetainėms

.
.

Užsakymo Nr. 191011

Rašyti komentarą